Den nye løvinde i DR's iværksætterhit 'Løvens hule', 40-årige Mia Wagner, gik for fem år siden ned med stress.

Hun var partner i familiens advokatfirma Wagner i Viborg, boede alene i en stor villa med to døtre og havde oparbejdet et arbejdstempo så højt, at det til sidst blev for meget.

»En dag holdt jeg på p-pladsen uden for mit kontor og kunne ikke gå ud af bilen. Jeg kunne simpelthen ikke flytte mig,« fortalte hun sidste år til DR.

Hun fortsatte i et stykke tid med skiftevis at gå på arbejde og blive sendt hjem igen af sine kollegaer.

Hun følte, det var pinligt at vise svaghedstegn, men til sidst blev hun tvunget til at sygemelde sig.

Mia Wagner er ny i Løvens hule.
Mia Wagner er ny i Løvens hule. Foto: Per Arnesen
Vis mere

Efter ni måneder kom hun tilbage, og for cirka to år siden blev hun så administrerende direktør i familiefirmaet Freeway, der blandt andet står bag datingportalen dating.dk.

Så fortsatte problemerne. Sidste år besvimede hun pludselig en dag på arbejdet. Hun fortsatte med at gå på arbejde, men da det gentog sig flere gange, søgte hun til sidst læge, og så endte hun på sygehuset.

Mia Wagner fandt ud af, at hun har en fejl på hjertet, og har i dag fået indopereret en pacemaker.

Da hun blev spurgt, om hun ville være med i 'Løvens hule', var hjertefejlen og hendes fortid med stress derfor med i overvejelserne.

»Jeg er altid opmærksom og er blevet meget skarpere til at sige fra. Da jeg kom med i 'Løvens hule', fik jeg en masse ekstra arbejde med de her cases og kontakt fra andre startups. Så jeg har fået lagt en masse af mine sædvanlige arbejdsopgaver over på mine søskende, som jo også arbejder i firmaet,« fortæller hun til B.T.

»Med hensyn til pacemakeren har det ikke haft den store betydning, for jeg har i forvejen fokus på ikke at få for mange opgaver på én gang. Jeg er ret arbejdsom og altid sulten efter nye ting og kommer nemt til at arbejde for meget,« tilføjer hun.

»Jeg husker mig selv på at sige fra en gang imellem og synes, jeg har fundet et stabilt leje. Nu må vi se, hvad der sker, når 'Løvens hule' bliver sendt i tv. Det har jeg jo ikke prøvet før,« afslutter hun.