»Jeg har kun ét spørgsmål: Hvem af dine folk har sladret?« 

Sådan lyder det i femte afsnit af den nye sæson 'Spise med Price' på DR – og det møder nu stor kritik fra seerne. 

Brødrene Price gør nemlig i mandagens afsnit grin med fagforeninger, hvor der pludselig ringer en tillidsrepræsentant ind fra DR, som fortæller, at de skal respektere arbejdstidsreglerne.

Men mange seere har ikke kunne se det sjove i joken – for de to madglade brødre er selv i en konflikt med 3F om arbejdsforholdene på deres restaurantkæde Brdr. Price.

Det har nu fået Adam Price til at svare på kritikken, der er kommet efter 'Spise med Price'-afsnittet.

'Findes der virkelig nogen, der seriøst tror, James og jeg ville bruge Spise med Price til at genere fagbevægelsen?' spørger tv-kokken.

'Så hermed et suk fra virkeligheden: Spise med Price 'Natmad' er optaget længe før overenskomstforhandlingerne omkring vores restauranter brød sammen. Der er INGEN forbindelse mellem programmet og virkeligheden.' 

Og Adam Price har kun et råd: 

'Skift kanal eller sluk i de minutter.'

Så selvom sammenfaldet er uheldigt, så forklarer tv-kokken altså, at 'Spise med Price'-afsnittet ikke skal ses som en kommentar på den månedlange strid, som hans og bror James Prices 'Brdr. Price'-restaurantkæde har lagt i med 3F.

Den har betydet, at brødrenes restauranter nu slet ikke har en overenskomst, efter brødrene blev beskyldt af fagforeningen for at have forringet deres ansattes løn og arbejdsvilkår.