Popmusikeren Christopher husker mange af de episoder, som hans ekskæreste Medina fortæller om i sin nye film og tv-serie.

Nu sætter han ord på, hvordan han oplevede den hektiske tid, som bliver skildret i dokumentaren.

En tid, hvor hun hele tiden var under massiv mediebevågenhed.

»Jeg var jo ikke særlig gammel, da jeg stod midt i det med hende, men det var hektisk. Det var crazy.«

Sådan lyder det fra ham, da B.T. møder ham på den røde løber på Trøjborg i Aarhus til premieren på den første danskproducerede Netflix-film 'Toscana', hvori han debuterer som skuespiller.

I filmen 'Medina' og tv-serien af samme navn, der kan ses på Discovery+ og Kanal 5, får man et unikt indblik i, hvilken rutsjebanetur den aarhusianske popdronning har været igennem, siden hun i 2009 brød igennem med albummet 'Velkommen til Medina'.

Hun fortæller blandt andet om, hvordan hun har måttet stå model til en masse grimme overskrifter i medierne, hvordan hun er blevet stalket, og om dengang hun i 2013 i desperation overfaldt en ugebladsjournalist i lufthavnen.

Episoder, hvoraf mange fandt sted, mens hende og Christopher stadig dannede par, fortæller han til B.T.

»Jeg synes, den er skide god. Den giver et godt indblik i en bagside af den medalje, som kan være af at være så stor og kendt, som hun er,« siger han og fortsætter:

Christopher og Medina dannede par indtil begyndelsen af 2014. Her er de i 2013 til Elle Style Awards i Skuespilhuset i København. I dag danner Christopher par med modellen Cecilie Hougaard. Sidste år blev de forældre til en lille pige.
Christopher og Medina dannede par indtil begyndelsen af 2014. Her er de i 2013 til Elle Style Awards i Skuespilhuset i København. I dag danner Christopher par med modellen Cecilie Hougaard. Sidste år blev de forældre til en lille pige. Foto: Elle Style Awards.
Vis mere

»Jeg var der jo, og der er mange af tingene, jeg kan nikke genkendende til og allerede vidste i forvejen.«

Han giver derfor også Medina ret i, at der er behov for et mere nuanceret billede af, hvad der gennem årene er sket.

»Jeg kan godt forstå, at hun har lyst til at fortælle sin side af den historie, som er blevet forholdsvis ensidigt fortalt af pressen,« siger han, inden han sammen med sin hustru, modellen Cecilie Haugaard, bevæger sig ind til premieren på filmen 'Toscana', hvori han spiller en kokkeelev.

De har dannet par siden august 2014.

Filmen 'Toscana' kan ses på Netflix fra i morgen, onsdag.