Både Clara Nedergaard og Samuel Sigala fik våde øjne under fredagens 'X Factor'.

For efter Thomas Blachmans unge solist blev sendt ud af sangkonkurrencen, indrømmede Sigalaz-gruppemedlemmet, at de to 19-årige deltagere var blevet 'meget glade for hinanden'.

Og den udlægning kan Clara Nedergaard heldigvis også godt genkende, fortæller hun nu til B.T.

»Samuel og jeg er blevet mere end venner, i takt med at vi de seneste par måneder har brugt så meget tid sammen,« lyder det fra sangerinden.

Samuel Sigala og Clara Nedergaard trøstede hinanden, da sidstnævnte røg ud af 'X Factor' i femte liveshow, fredag 17. marts 2023.
Samuel Sigala og Clara Nedergaard trøstede hinanden, da sidstnævnte røg ud af 'X Factor' i femte liveshow, fredag 17. marts 2023. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Thomas Blachmans to deltagere forklarer altså begge, at de fik et godt øje til hinanden under de mange forberedelser til sangkonkurrencen.

Men som bekendt røg Clara Nedergaard ud af fredagens 'X Factor', mens Samuel Sigala på fredag med sin lillebror skal kæmpe for at sende deres gruppe, Sigalaz, videre i finalen.

Derfor er der lidt tid endnu, før det spirende TV 2-par rigtigt kan prøve kræfter med forholdet udenfor 'X Factor'.

»Lige nu er Sigalaz stadig en del af programmet, så derfor ligger Samuels fokus der, og så ser vi, hvad der sker, når vi begge er tilbage til hverdagen i Jylland,« siger Clara Nedergaard.

Hun bor nemlig selv i Skanderborg, mens Samuel Sigala bor omtrent 100 kilometer mod vest i Holstebro.

»Vi har ikke snakket sindssygt meget om det, vi tager tingene, som det kommer,« har Samuel Sigala forklaret til Se&Hør.