Thomas Blachman har indtil nu forholdt sig tavs efter, at Sofie Linde ved 'Zulu Comedy Galla' nævnte, at hun ikke engang kunne få halvdelen af hans 'X Factor'-løn på TV 2.

Den 57-årige 'X Factor'-dommer er ikke meget for at tale om privatliv og lønforhold, men han gør dog en undtagelse i dag.

»Jeg under sgu da alle i Danmark halvdelen af  det jeg får. Lige løn, lige arbejde, vi jeg dog sige,« lyder det fra 'X Factor'-dommeren, og han fortsætter:

»Man man kan jo ikke sammenligne mit arbejde med nogens. Der er ikke andre - hverken kvinder eller mænd - der kan gøre det, jeg har gjort, siger han.

Han har fået den samme løn i 10 år, uddyber han.

Sofie Linde holdt sin tale til årets 'Zulu Comedy Galla' 26. august og har siden sat ligestilling og sexisme på dagsordenen.

Torsdag kom det frem, at 701 kvinder i mediebranchen har skrevet under på et støttebrev til Sofie Linde, hvilket hun efterfølgende har takket for på Instagram:

»Tak for at tage mig i hånden. I stedet for at diskutere hvorvidt sexisme findes, så understreger vi det. Sammen. Vi er mange der har oplevet det,« skriver hun og tilføjer:

»Og vi er mange, der stadig oplever det. Og vi siger NEJ! - Ikke bare i mediebranchen - men i alle brancher! Vi har ret! TAK.«