Skuespiller Mark Blum, kendt fra 'Crocodile Dundee' er død kun 69 år gammel på grund coronavirus.

Det skriver teaterkompagniet Playwrights Horizons, som omtaler Blum som noget helt særligt.

'Med kærlighed og tunge hjerter, vil Playwight Horizons vise respekt til en kær ven og en fuldendt artist, som er gået bort denne uge,' skriver de og fortsætter:

'Tak, Mark, for alt det du har givet til vores teater og til teatre generelt og til publikum verden over. Vi kommer til at savne dig.'

Nogle vil kende ham fra komedien 'Desperately Seeking Susan', andre fra Netflix' populære serie 'You', som lige er blevet fornyet med en tredje sæson.

Mark Blums modspiller fra 1985-filmen 'Desperately Seeking Susan' Rosanne Arquette har skrevet et opslag på sociale medier om den triste nyhed.

'Jeg er meget ked af det på hans families vegne. Han var en fantastisk skuespiller og en meget god og rar mand. Må du hvile i fred og styrke, Mark,' lyder det i Arquettes opslag.

Flere indenfor skuespillerbranchen viser deres sidste respekt og mindes deres afdøde kollega på sociale medier.

Manuskriptforfatter Jack Canfora har skrevet et opslag på Twitter, om den person Blum var.

'Fandt ud af, at en fantastisk skuespiller og en mand, som jeg var heldig nok at have med i et af mine stykker, døde i morges af coronavirus. Han var ikke en ældre person,' starter Canfora.

'Han var en af de mest respekterede skuespillere i New York, et fyrtårn af intens intelligens, tør humor og dyb venlighed på scenen og udenfor. Et tragisk tab,' lyder det videre.

Mark Blum efterlader sig konen Janet Zarish, der også er skuespiller.