Man har set hendes ansigt aften efter aften, når nyhederne skulle deles med Danmark, men nu skal hun være vært på et aftenprogram a la 'Go' aften Danmark'.

»Grunden til jobskiftet er selvfølgelig, at jeg tænker, det bliver sjovt, anderledes og en udfordring,« siger Natasja Crone, da B.T. taler med hende.

Nyhedsværten havde egentlig ikke tænkt, at hun skulle noget andet, men så kom muligheden, og så kunne Crone mærke, at det var den helt rette beslutning for hende.

»Vi lavede det, man på tv-sprog kalder en dummy, et prøveprogram, hvor jeg sad sammen med Abdel (Aziz Mahmoud), og vi klikkede,« siger hun og fortsætter:

Jes Dorph-Petersen skal fortsætte som vært på den nye udgave af 'Go' aften Danmark'.
Jes Dorph-Petersen skal fortsætte som vært på den nye udgave af 'Go' aften Danmark'. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»Så tænkte jeg, at det kunne egentlig være sjovt. Så talte jeg det igennem med min kæreste og venner, og så var det bare det, jeg skulle.«

Crone fortæller, at noget af det, hun glæder sig til i det nye program, er at kunne interviewe folk i længere tid.

»Hvis bølgerne går højt, så har jeg jo maks omkring tre minutter til interviews nu.«

Programmet, som bliver en ny version af 'Go' aften Danmark', kan også ende med at skifte navn, hvis nogen får den helt rette idé.

Det kommer til at ligge på de samme tidspunkter, som den tidligere udgave af programmet har ligget, nemlig i to dele mandag til fredag henholdsvis klokken 17.20 og 18.25.

De kommer til at satse stærkt på at bringe nyheder ud til danskerne.

Endnu mere end tidligere, slår Natasja Crone fast.

»Man kommer til at se dagens hovedpersoner i studiet.«

»Det er stadig mennesker, det handler om, så man ser altså ikke lange indslag,« forklarer Natasja Crone.

Hun fortæller, at selvom hun ikke havde set sig selv i et nyt job nu, så ser hun frem til at prøve noget andet, efter 12 år på 'Nyhederne'.

Hun og Abdel Aziz Mahmoud kommer til at dele tiden som værter med det andet værtspar Jes Dorph-Petersen og Petra Nagel i et nyt koncept.

»Det bliver lavet fuldstændigt om,« siger Crone om, hvad seere kan forvente sig af det 'nye' program, der bliver sendt første gang 19. august.