Efter sommerferien er det slut med at se Natasja Crone læse nyheder op på TV 2. B.T. erfarer nemlig, at den garvede nyhedsvært har fået nyt job.

TV 2 kommer dog ikke til at vinke helt farvel til Natasja Crone.

Ifølge B.T.s oplysninger bliver den populære nyhedsvært nemlig blot udlånt til et aktualitetsprogram på samme kanal i et år, hvorefter hun skal tilbage og lave nyheder igen.

Kilder fortæller til B.T., at programmet vil blive sendt alle hverdagsaftener, hvor Go' Aften Danmark sendes i dag. Men B.T. erfarer samtidig, at man på TV 2 ikke har i sinde at lukke aktualitetsprogrammet, der for øjeblikket sendes fra Tivoli i København.

Hverken TV 2 eller Natasja Crone har ønsket at kommentere oplysningerne, og det er derfor ikke lykkedes B.T. at få opklaret, hvorvidt det nye program skal erstatte Go' Aften Danmark, eller om der blot er tale om en ændring af det 17 år gamle tv-program.

48-årige Natasja Crone har været nyhedsvært på TV 2 siden 2006, hvor hun blev ansat som en del af det oprindelige værtshold på den dengang spritnye nyhedskanal TV 2 News.

Men det bliver bestemt ikke første gang, Natasja Crone​ kommer til at stifte kendskab med den blødere del af mediebranchen.

I 2000 fik hun sit folkelige gennembrud som vært på Dansk Melodi Grand Prix efterfulgt at værtstjansen på Det Internationale Melodi Grand Prix, som blev afholdt i Danmark i 2001, samt flere sæsoner af talentshowet Stjerne For En Aften.

Natasja Crone var fra 2001 vært på talentshowet Stjerne for en Aften.
Natasja Crone var fra 2001 vært på talentshowet Stjerne for en Aften. Foto: MOGENS FLINDT
Vis mere

Sideløbende med sin tjans som nyhedsvært har hun desuden været vært ved flere royale begivenheder og blev så sent som under den nyligt overståede valgkamp hyldet på de sociale medier for sine evner som ordstyrer på den afsluttende partilederdebat på TV 2.

B.T. erfarer, at hun fortsætter med lignende royale og politiske opgaver sideløbende med sin nye værtstjans.

TV 2 Nyheder har allerede for nylig hyret tidligere Aftenshowet-vært Ditte Haue som nyhedsvært, og der bliver derfor ikke brug for en afløser, mens Natasja Crone er væk.

Kilder oplyser endvidere, at Natasja Crone vil blive flankeret af en mandlig medvært med fortid på DR.