Et skyhøjt forbrug og adskillige kviklån havde sendt Mille i RKI og TV3-programmet Luksusfælden.

B.T. har talt med den 26-årige enlige mor og klinikassistent om, hvordan det er gået, efter hun medvirkede i programmet, der blev sendt tirsdag aften.

»Det har været hårdt at overholde budgettet. Det er en helt ny livsstil, man skal vænne sig til. Man bliver jo stadig fristet, men det er ikke slemt,« siger hun og erkender, at hun skammer sig over de 25 kviklån, hun har taget.

»Det er jo decideret flovt. Hvad fanden er der gået gennem hovedet på mig, da jeg tog de lån.«

Mille mener, at det næsten også er for nemt at tage et af de omstridte kviklån, der er kendt for at have ekstremt høje renter, hvilket også er en forklaring bag den dumme beslutning.

Eksperterne kunne afsløre, at Mille havde optaget 25 lån for i alt 128.000 kroner. Den gæld var steget til over det dobbelte, da 'Luksusfælden' besøgte Mille. Her skyldte hun sine kreditorer 289.000 kroner.

Generelt var det en god oplevelse at medvirke i Luksusfælden, selvom det flere gange førte til grådkvalte øjeblikke for rullende kamera. I programmet ser man Mille fortælle, at hendes høje forbrug blandt andet skyldes en hård barndom, hvor hun blev efterladt af sine forældre.

»Jeg har boet på børnehjem, fra jeg var 8 måneder til 19 år. Min mor og far har aldrig været der for mig. Jeg kender slet ikke min far,« siger hun og fortæller om begrundelsen for at dele den smertelige fortid:

»Jeg følte, jeg blev nødt til at åbne op om det. Det er jo grunden til, at jeg har dummet mig så meget, fordi min datter skulle have det bedste.«

Det er også en del af Milles liv, som mange af hendes venner og bekendte ikke kender til. Af selvsamme årsag brød hun sammen i gråd flere gange.

I programmet ser man hende med veninden Louise, som har støttet hende økonomisk. Men allerede under optagelserne blev deres forhold kompliceret.

»Jeg snakker ikke med Louise i dag,« siger Mille og begrunder det med, at hun ikke føler, at Louise støttede hende under optagelserne, da kameraerne var slukket.

Det er også årsagen til, at man ikke ser Louise i slutningen af programmet, da eksperterne er på genbesøg.

Men det er ikke den eneste veninde, som Mille ikke ser længere.

»Jeg har mistet mange venskaber, fordi jeg ikke kan rende rundt og lave ting og tage på cafebesøg længere.«

Til gengæld har hun også fået mange opbakning fra andre venner - og venner, som hun ikke har hørt fra længe .Det varmer, konstaterer hun.

Udover et eksorbitant overforbrug så drak Mille også alt for mange energidrikke. Hun var nærmest afhængig og drak fem om dagen. Men den uvane har hun droppet.

»Jeg drikker slet ikke energidrikke længere. Jeg får næsten lyst til at kaste op, når jeg lugter til dem,« siger hun.

I slutningen af aftenenes program fremgår det, at Mille har fået et nyt job som klinikassistent - et job som hun stadig har i dag og elsker.

Du kan se Luksusfælden hver tirsdag 20.00 på TV3, eller du kan streame det på Viaplay.