Skuespiller Michael J. Fox har åbnet op om, at han kæmper med at kunne styre sin krop og huske sine replikker på grund af sit lange forløb med Parkinsons sygdom.

Af samme grund er der også sat en stopper for dele af stjernens karriere. Det melder en talsperson for den 59-årige skuespiller nu ud til mediet Fox News.

For nylig har Michael J. Fox udgivet en selvbiografi, hvor han fortæller om, hvordan det er at kæmpe med sygdommen.

Det har fået fans til at spekulere i, om han er færdig med at optræde som skuespiller.

Talspersonen skriver til mediet, at 'Fox 'ikke aktivt søger nye job'.

Men selv om der ikke er gang i skuespillerkarrieren lige nu, så er det ikke sådan, at den endegyldigt er lagt i graven.

»Hvis noget fantastisk byder sig til, og det virker for ham, så vil han overveje det,« lyder det videre.

Michael J. Fox skriver i sin nye bog 'No Time Like the Future', at hvor han tidligere har formået at opretholde en optimisme, så har han for nylig oplevet nogle af sit livs mørkeste stunder.

Efter han gennemgik en operation for en godartet knude, der havde sat sig på skuespillerens rygrad, skulle han lære at gå igen.

Det lykkedes ham, men da han kom hjem fra hospitalet, indtraf ulykken. Han faldt og brækkede armen i et kompliceret brud.

»Det slog bare klik for mig. Jeg lænede mig op ad væggen i mit køkken, mens jeg ventede på, at ambulancen skulle komme, og jeg havde det sådan 'det her er så dybt, som jeg kan synke'. Det var dér, jeg satte spørgsmålstegn ved alt,« siger han og uddyber:

»Det var sådan, 'jeg kan ikke sætte et smilende ansigt på det her'. Der er ikke nogen lys side, intet positivt ved det her. Det er kun fortrydelse og smerte.«

Han har fortalt om sine prøvelser til det amerikanske medie People, og i den forbindelse kunne han også afsløre, at han igen har genvundet sit gåpåmod.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra 'Tilbage til fremtiden'-filmene, fortalte desuden, at han prioriterer at bruge den minimale energi, sygdommen efterlader ham med, på sin familie og sine nærmeste.