I tirsdagens afsnit af TV3-programmet 'Luksusfælden' havde Claus meldt sin kæreste Mia fra Randers til programmet, fordi hun havde en stor økonomisk gæld. Efter eksperterne Jan Swyrtz og Mette Reissmann havde forelagt, hvordan hun kunne komme fri af sin gæld på 1,1 million kroner, valgte Claus at trække stikket.

»Claus er gået fra mig og har efterladt mig i det her alene;« siger hun til grådkvalt til kameraet og fortsætter:

»Jeg føler mig totalt svigtet.«

Det fremgik af programmet, at Claus ikke ønskede at være en del af sin kærestes privatøkonomi, hvilket han næsten var tvunget til at være, hvis kæresten skulle blive gældfri.

Mette Reissman og Jan Swyrts kommer i tirsdagens afsnit til at gå hårdt til Mia, som har rod i økonomien.
Mette Reissman og Jan Swyrts kommer i tirsdagens afsnit til at gå hårdt til Mia, som har rod i økonomien.
Vis mere

Men om det i sidste ende var årsagen til det ulykkelige brud har ikke været muligt at få opklaret.

Ifølge TV3 ønskede han ikke at stille op til interview i forbindelse med programmet.

Eksperterne spurgte også ind til, hvad der helt præcist skete mellem parret, der i starten af programmet fortalte, at de stadig var nyforelsket efter fire et halvt år.

»Claus gik fra mig, og jeg ved det simpelthen ikke. Jeg ved lige så lidt, som I ved,« siger Mia i programmet til eksperterne:

»Jeg føler mig i den grad svigtet. Jeg har haft det rigtigt skidt, og der er dage, hvor det hele er uoverskueligt. Men jeg er en fighter så er sikker på, jeg nok skal komme gennem det.«

Størstedelen af Mias gæld på 1,1 million kroner stammer fra et tidligere forhold, hvor ekskæresten og hendes hus blev sat på tvangsauktion.

Heldigvis lykkedes det for eksperterne at få forhandlet 675.000 kroner af gælden væk blandt andet ved at få den delt op mellem Mia og ekskæresten.

Hvis hun holder sig til sit budget, kan hun blive gældfri om 13 år.