SPOILERADVARSEL: Denne artikel afslører indhold fra afsnit to af Luksusfælden, som bliver sendt 4. september på TV3.

I tirsdagens afsnit af realityprogrammet 'Luksusfælden' har Claus tilmeldt kæresten Mia til programmet, fordi hun har økonomiske problemer. Det viser sig, at hun skylder over én million kroner væk. Den store gæld skyldes blandt andet, at hun og en tidligere kæreste fik sat et hus på tvangsauktion.

Mia fortæller programmets økonomiske eksperter Jan Swyrts og Mette Reissman, at hun har forsøgt at få en aftale med banken, men at hun ikke har nogen penge til at betale gælden af med. Men det viser sig ikke at være helt sandt.

»Det seneste år er det lykkedes dig at spare 54.000 kroner op. Det er penge, som du kunne bruge på at afdrage på din gæld,« siger Jan Swyrts.

Mette Reissman og Jan Swyrts kommer i tirsdagens afsnit til at gå hårdt til Mia, som har rod i økonomien.
Mette Reissman og Jan Swyrts kommer i tirsdagens afsnit til at gå hårdt til Mia, som har rod i økonomien.
Vis mere

Mia forklarer, at pengene er sparet op til en konfirmation og en flytning til en dyrere bolig, som kommer til at koste hende 1600 kroner ekstra om måneden i husleje. Eksperterne lægger ikke skjul på, at hun har prioriteret forkert.

Det skal ses sammen med, at kæresten Claus har lånt hende et indskud på 27.800 kroner til at flytte. Og da Mia ikke har betalt af på sin gæld, kommer der til at blive tilskrevet over 100.000 kroner i renter på den store gæld på årlig basis. Hun står dermed i store økonomiske problemer.

Se, hvordan det går med Mias økonomi tirsdag aften klokken 20.00 på TV3.