Som man kunne se i slutningen af sidste uges 'Five Chair'-program, dukker Melvin Kakooza fredag aften første gang op i 'X Factor', når han får lov at kigge Sofie Linde over skulderen i det første bootcamp-program.

Sofie Linde har som bekendt valgt at gå på barsel i forbindelse med forårets liveshow, så da TV 2 i efteråret optog de sidste udskilningsprogrammer i Røsnæs ved Kalundborg, var den kommende vikar, Melvin Kakooza, med som føl.

Melvin Kakooza, der siden sin sejr ved DM i Standup i 2017 har fået en flyvende start på en tv-karriere med en lang række forskellige programmer, udtaler kort til B.T. om sin 'X Factor'-debut:

»Det var fedt at være med på optagelserne til bootcamp sammen med Sofie – det er altid fedt at være med i kulissen og få lov til at se mesteren udføre sit værk. Og så var det noget særligt at få lov til at opleve afgørende momenter for dommere og deltagere.«

Melvin Kakooza, der blandt andet kender Sofie Linde fra TV 2-programmet 'Stormester', hvor de begge deltog i sæson to i 2019, mener at kunne lære meget af sin kollega:

»Hun har en stor portion erfaring. Der er næsten ikke det, jeg ikke kan lære af hende. Samtidig handler det jo også om at gøre det til sit eget, men det er fedt at få en stor værktøjskasse og så kunne hive det frem, man nu synes.«

Sofie Linde og Melvin Kakooza.
Sofie Linde og Melvin Kakooza. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Vis mere

I bootcamp-programmerne har Sofie Linde og Melvin Kakooza endnu ikke den helt store funktion i 'X Factor' – andet end at stå uden for sanglokalet og heppe på deltagerne.

Først 26. februar går det live, men Melvin Kakooza er klar, fortæller han derudover i torsdagens udgave af 'Natholdet', hvor vært Anders Breinholt perfekt timet har den nye 'X Factor'-vært i studiet.

»Jeg tager lige en uge sammen med familien, hvor jeg kobler af inden,« lyder det fra Melvin Kakooza i 'Natholdet'.

Anders Breinholt tester i programmet Melvin Kakooza i en 'X Factor'-quiz, og her svarer han heldigvis også rigtigt på alle tre spørgsmål.

Melvin Kakooza bliver den sjette vært i 'X Factors' historie. Syvende, hvis man tæller Joakim Ingversen med, der i 2018 var vært i et par programmer, efter Sofie Linde første gang blev mor.