I dag er Melissa Nielsen blevet to børn, en del år og en masse erfaringer rigere, i forhold til dengang hun valgte at få sine implantater.

Når den 33-årige kvinde, som var med i torsdagens premiere på programmet 'Mit plastikmareridt', ser tilbage, synes hun ikke engang, hun så pæn ud med sine kæmpe bryster.

»Når jeg ser tilbage, bliver jeg helt forundret, og i dag væmmes jeg. Jeg synes, det er alt for overdrevent.«

Sådan siger den 33-årige kvinde, som en del sikkert husker fra sin medvirken i 'Paradise Hotel'. Hun søgte lægernes hjælp, fordi hun havde så svære smerter, at hun levede hver dag i en morfinrus.

Det var en stærkt berørt Melissa Nielsen, som skulle fortælle om, at hun havde svært ved at holde sin datter ind til i aftenens program.
Det var en stærkt berørt Melissa Nielsen, som skulle fortælle om, at hun havde svært ved at holde sin datter ind til i aftenens program.
Vis mere

Hun kunne ikke holde sin datter, der var 14 måneder gammel, da programmet blev filmet, tæt til sig.

Derfor var det også en stor lettelse, at hun blev fri for smerter i det øjeblik, hun fik fjernet implantaterne. Sådan føltes det i hvert fald, fortæller hun.

»Jeg var jo kun i lokalbedøvelse, og det føltes, som om det pres, jeg følte, forsvandt, i det øjeblik han fjernede implantaterne.«

Hun var blevet opereret over tre gange for at få større bryster. Først som 18-årig, hvor hun fik 350 ml i hvert bryst. Derefter fik hun 450 ml i hvert bryst, og til sidst fik hun 650 ml i hvert bryst.

Melissa Nielsen siger, at hendes hud har trukket sig sammen siden, hun fik implantaterne ud. Alligevel ville den 33-årige kvinde ønske, hun havde taget nogle andre valg.
Melissa Nielsen siger, at hendes hud har trukket sig sammen siden, hun fik implantaterne ud. Alligevel ville den 33-årige kvinde ønske, hun havde taget nogle andre valg. Foto: Foto: TV 3
Vis mere

Da hun så fik sin søn, der i dag er fem år gammel, begyndte problemerne. Da datteren kom til verdenen, blev det rigtig slemt. Melissa Nielsen blev sygemeldt fra sit arbejde og kom i smertebehandling.

Og det var ikke bare smerterne, som plagede hende. Hun syntes heller ikke, resultatet med de store implantater var pænt.

Alligevel kom resultatet som et chok, da implantaterne var fjernet.

»Jeg stortudede. Det er svært at forklare den følelse. Jeg skulle vende mig til den nye krop med virkelig, virkelig grimme bryster.«

Den 33-årige mor til to er glad for, at programmet er optaget for nogle år siden, for nu er hun et andet sted, og hendes hud har trukket sig sammen. Mere end lægerne troede, den ville, siger hun.

I dag ville hun have valgt at stoppe efter den første operation.

Hvordan ville du have det, hvis din datter kommer, når hun er blevet 18 år, og spørger, om hun må få lavet en brystforstørrende operation?

»Det er et godt spørgsmål. Det er svært at sige. Jeg tror, jeg ville forklare hende, hvad jeg har været igennem, og snakke med hende om, hvorvidt det virkelig er noget, hun ønsker. Om det er noget, hun gør for sig selv, eller for at være med på moden.«

»Jeg kan jo ikke nægte hende det, og det ændrede jo også meget mig, da jeg fik min første operation.«

Hvad vil du sige til andre unge kvinder, som overvejer at få lavet en brystforstørrende operation?

»At de virkelig skal overveje, om det er noget, de har brug for, og så skal de holde sig langt under 400 ml. Det skulle jeg også have gjort,« siger Melissa Nielsen.

Nu er det to år siden, at hun har fået implantaterne fjernet, og selv om hun ikke har skyggen af smerter, så bærer kroppen stadig præg af operationer.

Selv om man i programmet møder en kæreste, så er hun senere blevet single.

»Jeg ved ikke helt, hvordan jeg ville have det med at være nøgen over for en ny, selv om jeg egentlig er rimeligt tilfreds med mine bryster i dag,« lyder det fra den tidligere reality-deltager.

Premieren på 'Mit plastikmareridt', som blev vist torsdag klokken 21 på TV 3, kan ses på Viaplay.