Der var masser af glædestårer fra den 25-årige iværksætter Melissa Hartelius, efter hun havde præsenteret sin sexlegetøjsvirksomhed, Klub Venus, i sæsonpremieren af 'Løvens hule'.

Og der var en god grund til, at følelserne sad lidt ekstra uden på tøjet for den unge iværksætter, som de tre løver Mia Wagner, Christian Arnstedt og Jesper Buch gik sammen om at investere i.

For ud over en månedlang forberedelse til selve programmet har vejen til, hvor hun er i dag, været lang – og den begyndte, ubevidst, for knap ti år siden.

»Jeg blev syg, da jeg var 16, med en rigtig slem spiseforstyrrelse, som startede med at være anoreksi, og som senere udviklede sig til bulimi. Det har fyldt rigtig meget i mange år af mit liv, og jeg havde et forkvaklet forhold til min krop, hvor jeg satte alt i kasser, så der var ikke meget tid til at nyde den,« fortæller hun til B.T.

Da hun blev ældre, fik hun en kæreste, og de begyndte at have sex.

Men der manglede noget.

»Jeg havde ingen fokus på mig selv. Det var ren performancesex, hvor det kun handlede om at se godt ud, sige de rigtige ting, og jeg ved ikke hvad.«

Vendepunktet kom, da de valgte at købe en vibrator.

»Jeg syntes, det var sindssygt grænseoverskridende, for det havde jeg aldrig tænkt, jeg skulle eje (...) men den begynder jeg at bruge, og jeg taler med min søster, der er super bramfri, og som, hver gang hun ser mig, spørger, om jeg har fået onaneret,« fortæller hun.

Iværksætteren begynder at få en anden forståelse for sin krop, og samtidig opstår ideen om at lave noget, der fokuserer på unge kvinder og deres selvværd.

»Der er et stort overlap i, hvordan man har det med sin krop, sit selvværd og hvordan man udtrykker sin seksualitet,« fortæller hun.

Det er disse tanker, der har udmøntet sig i Klub Venus – og som løverne altså også kunne se potentialet i.

For Melissa Hartelius handler virksomheden om meget mere end 'blot' at sælge sexlegetøj.

Den handler nemlig også om at skabe et forum, hvor man kan snakke om, hvorfor man har brug for eller lyst til at købe et sexlegetøj.

»Det er vigtigt at lære sin egen krop og nydelse at kende. Det er det, der driver mig. Den større vision er, at folk kan finde et sted, hvor man kan være nysgerrig og italesætte sin usikkerhed, så myterne om sex og onani kan aftabuiseres.«

Der var dog også en anden god grund til, at Melissa Hartelius blev så rørt, som tilfældet var.

»Jeg er bare en total følsom person, og den eneste vej det kan komme ud, det er igennem øjnene,« forklarer hun.

Andre læser også