Seere må have været noget forundrede, da selveste hertuginde Meghan pludselig dukkede op i et talentprogram.

Det skete, da man afholdt finalen i det meget populære 'America's Got Talent', skriver amerikanske People.

Hun medvirkede for at give en helt særlig deltager en hilsen og ønske ham held og lykke.

For deltageren Archie Williams har nemlig en historie, der er som taget ud af en Hollywood-film.

Han blev dømt for at have begået en voldtægt, han senere er frikendt for. Dog ikke før han havde siddet 36 år bag tremmer.

»Jeg ville bare lade dig vide, at vi har været så rørte over din historie, og vi har heppet på dig hver uge, og det er ikke kun fordi, at dit navn gør os partiske (deltageren deler fornavn med parrets søn, red.),« lød det fra Meghan, inden hun fortsatte:

»Så her en særlig besked til dig i dag, som jeg nok kommer til at sige igennem hele mit liv, men denne aften kun for dig; Archie, vi er stolte af dig, og vi holder med dig. Vi kan ikke vente med at se, hvad du vil opnå. Vi er i dit hjørne. God aften.«

Sådan lød ordene altså til den 59-årige deltager, der efter at have siddet inde 12 af de 36 år, han havde bag tremmer, rakte ud til organisationen The Innonence Project, som arbejder for at få udskyldige amerikanere ud af fængsel.

Han var bare 22 år gammel, da han blev anklaget for forbrydelsen, men efter adskillige år i fængsel blev det afsløret, at der var fingeraftryk fra gerningsstedet, som stammede fra en serie-voldtægtsforbryder.

Archie Williams blev løsladt fra fængsel i marts 2019.

»Jeg vidste, jeg var uskyldig. Jeg begik ikke nogen forbrydelse. Men når man er en fattig, sort dreng, havde man ikke de økonomiske muligheder til at gå op imod staten Louisiana,« fortalte Archie Williams under sin audition til programmet.

»Dage blev til uger, som blev til måneder, som blev til år og årtier. Det var som et mareridt,« siger han ifølge det amerikanske medie.

Nu har han så gjort sig positivt bemærket i talentprogrammet, men hans royale heppekor til trods endte det dog ikke med, at det blev Archie Williams, der løb med sejren. Det gjorde deltageren Brandon Leake.