Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Mathilde Gøhler og Remee Jackman blev i oktober forældre til deres anden fælles datter.

Men parret bruger ikke prævention, så de er åbne for at blive forældre til endnu et barn, fortæller de i sæsonafslutningen på deres realityprogram 'Remee & Mathilde'.

»Jeg har det lidt sådan, at tiden må vise det. Det er ikke sådan, at vi står og siger: 'Vi skal have et barn nu!'. Absolut ikke. Men hvis skæbnen vil have, at vi skal have et barn til, så vil vi gerne have et barn til,« fortæller Mathilde Gøhler til kameraet.

Den 29-årige models 47-årige producerkærester har dog ikke helt lige så travlt.

»Jeg kan godt mærke, at hun er altså klar til, at der skal komme et drop mere her snart. Så det skal vi lige have vendt,« siger Remee Jackman med et grin.

Han venter gerne »det næste halve år i hvert fald«, før parret udvider børneflokken. Og til den tid kunne han i så fald godt tænke sig en søn.

For han har også den 22-årige datter Emma Imani fra et tidligere forhold udover sine og Mathilde Gøhlers døtre Kenya på seks år og Lelou på et halvt år.

»Jeg tænker lige, vi skal have styr på dem her. Men der måtte gerne lige komme en dreng med i spil, men det er svært at styre,« siger Remee i programmet.

Andre læser også