Sidste år debuterede dj'en Martin Jensen som 'X Factor'-dommer, og her havde han sin daværende forlovede med på holdet som stylist.

Men han og nordirske Natasha Samsara gik som bekendt fra hinanden i maj måned, så i den kommende sæson af 'X Factor' må Martin Jensen selv klæde sig på til festlighederne.

Til sine kommende liveshow-deltagere i programmet har dommeren dog hentet hjælp udefra.

»Jeg har fået en ny stylist. Jeg lavede en aftale med ham i går, og det glæder jeg mig sgu til. Han har styr på sit shit. Det er spændende,« lød det fra Martin Jensen til B.T. på fredagens 'X Factor'-pressemøde.

Sidste sæson iklædte Martin Jensens daværende forlovede ham i spraglet og farverigt tøj. Nu danner han par med hendes assistent, så i år kommer han selv til at vælge sine outfits i 'X Factor', hvilket han selv mener at have ret godt styr på - og der bliver fortsat ikke sparet på blikfanget.
Sidste sæson iklædte Martin Jensens daværende forlovede ham i spraglet og farverigt tøj. Nu danner han par med hendes assistent, så i år kommer han selv til at vælge sine outfits i 'X Factor', hvilket han selv mener at have ret godt styr på - og der bliver fortsat ikke sparet på blikfanget. Foto: Philip Davali
Vis mere

Til pressemødet kunne han også fremvise et spraglet matchende jakkesæt, han selv havde udvalgt til anledningen.

Men sine deltagere har han ikke mod på at dresse op.

»Jeg kan ikke håndtere tre deltagere. Dem kan jeg sgu ikke style hver uge samtidig med alt det, jeg skal. Stylisten kommer til at hjælpe, hvis han lige falder over noget fedt til mig, men ellers er jeg ret bevidst om, hvad jeg selv går i,« forklarede Martin Jensen.

I juli måned, en måned efter bruddet med sin forlovede, fandt Martin Jensen ellers sammen med en anden stylist.

Martin Jensen med sin nye kæreste, Cassandra Greve.
Martin Jensen med sin nye kæreste, Cassandra Greve. Foto: Privat
Vis mere

Nemlig den 20-årige Cassandra Greve, der i sit arbejde som stylist blandt andet har været assistent for netop Martin Jensens tidligere stylist og forlovede Natasha Samsara.

Men i den kommende 'X Factor'-sæson har Martin Jensen altså valgt at adskille kærlighedsliv og arbejdsliv ved selv at klæde sig på og hyre en stylist ude fra til sine kommende deltagere.