Maria Lucia Heiberg Rosenberg troede, hun skulle have en kort lur, inden hun onsdag aften skulle på scenen til endnu en omgang 'Den skaldede frisør – The Musical'.

Men inden hun faldt i søvn, var forestillingen aflyst.

Det fortæller den overraskede skuespiller på Instagram.

»Så lå man her i en solstråle i sin seng og tænkte: 'Jeg tager lige en lur inden aftenens forestilling'. Men inden jeg faldt i søvn, ville jeg lige tjekke Instagram, som man jo gør, og så finder jeg ud af, at alle forestillinger på 'Den skaldede frisør' er aflyst hele marts måned,« siger hun i en video.

B.T. kunne ellers onsdag formiddag fortælle, hvordan selskabet bag musicalen havde valgt at blæse på statsminister Mette Frederiksens opfordring om at aflyse eller udskyde alle begivenheder med mere end 1.000 deltagere for at forsøge at forhindre smittespredning under den aktuelle alvorlige corona-situation.

I stedet ville man lade det være op til tilskuerne at afgøre, om de 'ønsker at følge sundhedsmyndighedernes opfordring'.

Få timer senere blev det dog offentliggjort, at man vælger at aflyse samtlige forestillinger i marts, mens man afventer situationen i forhold til aprils forestillinger.

'Alle forestillingens medvirkende står bag selskabets beslutning,' lyder det i pressemeddelelsen.

Foto: Miklos Szabo
Vis mere

Men ifølge Maria Lucia Heiberg Rosenberg var hun uvidende om aflysningen, inden hun vågnede fra sin lur og tjekkede Instagram.

»Så der var ikke meget show til mig. Wow. Altså, situationen er jo vanvittig. Vi bliver klogere i aften, når vi har snakket med hele holdet og bliver informeret yderligere,« siger hun i sin story.

'Den skaldede frisør – The Musical' havde premiere 6. marts. Foruden Maria Lucia Heiberg Rosenberg medvirker blandt andre Silas Holst, Jakob Fauerby, Bodil Jørgensen og Niels Olsen.

Har man købt billet til musicalen i Scandic Falconer, vil man modtage en mail med yderligere informationer.