Tv-seere har længe kunnet følge den enlige mor Luna Munk i det populære program 'De unge mødre', hvor hun kæmper for at få en hverdag til at hænge sammen.

Nu er det dog i en anden forbindelse, at hun kan ses på fjernsynet.

For den unge mor har brug for hjælp med økonomien og er igen at finde foran en kameralinse. Hun medvirker nemlig i tirsdagens udgave af 'Luksusfælden', hvor hendes kuldsejlede økonomi skal rettes op.

»Du er studerende. Du har simpelthen ikke råd til det lige meget, hvor meget du har brug for de her ting,« lyder det fra den frustrerede ekspert Kenneth Hansen, som fortsætter:

Eksperterne Kenneth Hansen og Sesilie Stenderup er skiftevist frustrerede over den unge mor og hendes forbrug, kan man se i programmet.
Eksperterne Kenneth Hansen og Sesilie Stenderup er skiftevist frustrerede over den unge mor og hendes forbrug, kan man se i programmet. Foto: Foto: TV3
Vis mere

»Du står, undskyld jeg siger det, i lort til halsen. Jeg kan godt forstå behovet, men du er overhovedet ikke i en position, hvor du kan gå ind i en butik og købe noget.«

Sådan lyder den hårde dom over Luna Munk, som udover at kæmpe med finanserne også har de generelle udfordringer ved at skulle håndtere de tre drenge, hun er mor til.

Tilbage i september sidste år afslørede Luna Munk, at hun skulle være med i 'Luksusfælden' med en opdatering på Instagram.

Moren, der har mere end 20.000 følgere på sin profil, forsøgte nemlig at bruge den platform til at skaffe nogle penge til de forhandlinger, der finder sted i programmet.

»Så er det på lørdag, at jeg holder mit instagram-event og samler penge ind til 'Luksusfældens' forhandlinger,« skrev hun, inden hun forsatte:

»Det bliver sådan, at alt, der er tilbage i huset, er ting, der kan købes. Jeg prøver at få det stillet pænt an. Måske det ikke lykkes som ønsket, men alt, der er, er ting, jeg ikke skal bruge.«

Huset, som tv-personligheden nævner, er en 179 kvadratmeter stor bolig, som hun af fri vilje valgte at flytte fra på grund af økonomiske hensyn. Inden eksperterne rykkede ind for at hjælpe.

I programmet, som kan ses på TV 3 tirsdag aften kl. 20 og på Viaplay, kan man se, at moren til de tre drenge skal flytte i en lejlighed på 85 kvadratmeter.

Noget, der skaffer hende 6000 kroner ekstra om måneden.