I premieren på den 27. sæson af TV3-klassikeren 'Luksusfælden' møder man deltagerne Henriette og Jacob fra Brørup.

De elsker cigaretter, tatoveringer, gaming og sodavand, men de interesser er ikke den største grund til, at de har fået opbygget en uoverskuelig milliongæld.

Kæresteparret er flyttet et utal af gange og skiftet uddannelser ligeså. Derfor trækker de et spor af ubetalte flytteafregninger og SU-gæld efter sig.

»Jeg kan orientere jer om, at I har 52 forskellige lån fordelt på 17 kreditorer. Og af de 17 kreditorer, der er der jo rent faktisk de to af dem, som er til private. 15 kreditorer får 200 kroner. Jeres samlede gæld er 1.210.000 kroner,« opridser eksperten Jan Swyrtz i premiereprogrammet.

Ægteparret Henriette og Jacob Sørensen deltog i premieren på 'Luksusfælden' sæson 27. De mener dog, at eksperternes slet ikke ville eller var i stand til at hjælpe dem - for de er bare skuespillere, der vil have et godt show. Derfor mener ægteparret også, at der er blevet snydt med tallene, så deres økonomi ser værre ud, end den er.
Ægteparret Henriette og Jacob Sørensen deltog i premieren på 'Luksusfælden' sæson 27. De mener dog, at eksperternes slet ikke ville eller var i stand til at hjælpe dem - for de er bare skuespillere, der vil have et godt show. Derfor mener ægteparret også, at der er blevet snydt med tallene, så deres økonomi ser værre ud, end den er. Foto: TV3
Vis mere

Men trods det svimlende beløb, så ejer parret og deres børn intet for de penge.

»Det er mig, der er en idiot til at bruge penge, og det er mig, der bruger dem alle sammen,« indrømmer deltageren Jacob, der heldigvis har en overbærende kæreste i Henriette, der er klar til at tage en tørn sammen med ham.

Men der er meget at rette op på.

»Det billede, vi har her, det viser altså, at I hver evig eneste måned bruger 8.700 kroner mere, end I egentligt har råd til,« forklarer programmet nye ekspert, Louise Fredbo-Nielsen.

»Så i regnskabsperioden her, så har I hver måned i gennemsnit optaget lån for 9.500 kroner, og det er jo SU-lånet og privatlån,« tilføjer Jan Swyrtz.

Henriette og Jacob har brugt deres penge helt skævt det seneste år, og med en samlet gæld på mere end 1,2 millioner, så får 'Luksusfældens' eksperter virkelig deres sag for.
Henriette og Jacob har brugt deres penge helt skævt det seneste år, og med en samlet gæld på mere end 1,2 millioner, så får 'Luksusfældens' eksperter virkelig deres sag for. Foto: TV3
Vis mere

Så tusindkronesedlerne på budgettavlen hober sig op i uhørt grad, når posten med misligholdt gæld skal tælles op.

Men trods den alvorlige situation, så fortsætter den gode stemning bestemt ikke mellem kæresteparret og 'Luksusfældens' eksperter.

'Luksusfælden' sæson 27 får premiere på TV3 i aften kl. 20.00 og kan ses allerede nu på Viaplay.