Det er ikke kun Kia og Jacobs økonomi, der er på vej mod afgrunden. Det samme gælder deres forhold.

Og det er på trods af, at det i tirsdagens udgave af 'Luksusfælden' kun er et lille år siden, de sagde det endegyldige ja til hinanden og ægteskabet.

»Når jeg kigger på det her billede, ser jeg to glade, lykkelige, forelskede mennesker. Men når jeg kigger på jer i dag, ser I hverken glade eller lykkelige ud. Så hvis jeg siger, at jeres kærlighed er under et voldsomt pres, tager jeg vist ikke fejl. Gør jeg?« spørger ekspert Jan Swyrtz, mens han kigger på  parrets bryllupsbillede.

Selve brylluppet havde Kias forældre sagt ja til at betale for. En sød gestus, men:

Den ringe økonomi var opslidende for Kia og Jacobs forhold. I dag har de det langt bedre, fortæller Kia, der takker ekspterne for hjælpen.
Den ringe økonomi var opslidende for Kia og Jacobs forhold. I dag har de det langt bedre, fortæller Kia, der takker ekspterne for hjælpen. Foto: Nent Group
Vis mere

»Det var desværre ikke bare nok for jer. For hvad gjorde I? I gik ud og tog kviklån,« konstaterer Jan Swyrtz.

Kia forsvarer beslutningen med, at det var nødvendigt. For der skulle jo også være pynt, ringe og brudepigetøj til døtrene.

Men den køber eksperterne ikke.

»Det her bryllup har kostet jer - og koster jer stadig - fuldstændig vanvittigt mange penge.«

Et af kviklånene, de tog, var på 10.000 kroner. Men på under et år er det beløb steget til 18.500 kroner, fordi parret har misligholdt afbetalingen.

I stedet for at betale af på gælden bruger parret omtrent 20.000 kroner på mad og diverse hver måned.

Og på trods af deres indtægt på 49.400 kroner har de hver måned et overforbrug på 4900 kroner. Et overforbrug, de begge er klar over, kan koste dem forholdet.

Kan eksperterne hjælpe parret? De finder du ud af i tirsdagens afsnit af 'Luksusfælden', som kan ses på Viaplay og TV3.