30-årige Kia og hendes mand, 41-årige Jacob, får næsten 50.000 kroner udbetalt hver måned.

Men de evner ikke at prioritere deres penge, og det betyder, at det blandt andet halter med at få betalt de faste udgifter, hvilket i tirsdagens afsnit af 'Luksusfælden' skaber harme hos eksperterne.

»Så kan vi også se, at der er pletvise betalinger til daginstitutioner. Men ikke alle. Hvorfor ikke?« spørger Carsten Linnemann, da han og Jan Swyrtz er i færd med at gennemgå parrets udgifter det seneste år.

»Fordi vi har manglet de penge, så vi har skudt dem,« lyder svaret fra Kia.

Det svar er dog noget pudsigt, mener Carsten Linnemann.

»Vi kan jo konstatere, at I bruger 1500 kroner hver eneste måned på snolder. Jeres madpost er fuldstændig vanvittig høj,« når han at sige, før Jan Swyrtz afbryder:

»Så vil jeg lige sige, at vi jo kan se, at du spæder den ene tusindkroneseddel efter den anden til dine børn. Alt i mens det er os andre, der skal betale for dine børns daginstitution. Det er sgu da en mærkelig prioritering. Er det ikke det?«

»I har 49.400 kroner udbetalt hver den første. Og så skal vi alligevel rende og betale jeres daginstitution.«

'Luksusfælden'-eksperten er så absolut ikke imponeret over parrets økonomiske beslutninger, og han efterlyser, at de begge begynder at tage ansvar.

Kia mener nemlig, at Jacob bruger alt for mange penge på tankstationer, mens Jacob henviser til, at det jo er Kia, der har stået for økonomien i hjemmet.

»Det her, det er overforbrug i et niveau, som slet ikke hænger sammen,  og som du (Kia, red.) som kasserer burde have set for lang tid siden. Jeg synes sgu, det er pinligt,« siger han.

Om det lykkes parret at tage ansvar - og gøre Jan Swyrtz tilfreds - kan du se i tirsdagens afsnit af 'Luksusfælden' på Viaplay og TV3.