Tirsdag har 'Luksusfælden' premiere på sin 30. sæson – og TV3-programmet er allerede lovet en sæson til.
Men selvom formlen kan synes som den samme, så står det for en af de mangeårige eksperter klart, at 'Luksusfælden' har ændret sig radikalt siden begyndelsen for femten år siden. Særligt tre ting er anderledes i dag.
»Vi har en mere holistisk tilgang nu,« starter Kenneth Hansen.
Kenneth Hansen kom selv med i programmet i sæson 17, og siden har han ikke set sig tilbage, så han nu med den aktuelle 30. sæson kan skrive 14 sæsoner på cv'et.
»Dengang var det meget our way or the highway, der skulle man bare have det ekstra arbejde eller sælge bilen, hvis vi sagde det,« forklarer den faste 'Luksusfælden'-ekspert.
»Nu inddrager vi de medvirkende mere og snakker frem og tilbage om, hvad der er den rigtige løsning for dem.«
Så eksperterne er altså blevet blødere og løsningerne mere til diskussion.
Men samtidig er det også tydeligt for den mangeårige ekspert, at de medvirkende efterhånden godt kan regne ud, hvilke løsninger eksperterne vil foreslå dem.
»Folk ved godt, hvad 'Luksusfælden' er, kontra for ti år siden. Og de medvirkende ved jo godt, hvad der skal til, de har bare ikke fået taget sig sammen. Mange af dem har bare brug for det spark, vi leverer, om det så er et hårdt eller et kærligt et af slagsen,« siger Kenneth Hansen.
»Nu ved de medvirkende godt, at det ikke hjælper noget at have en masse ting og sager. For eksempel en masse tøj eller bil nummer to, eller hvad pokker folk nu kan finde på at erhverve sig. Så det er en tendens, vi har set i de senere sæsoner, at mange af de ting, dem har folk allerede skilt sig af med op til, at vi kommer.«
Slutteligt er tiden i dag bare en anden end dengang for 15 år siden, hvor TV3-programmet tog sin begyndelse.
For da 'Luksusfælden' startede, var det på bagkant af finanskrisen.
Så de medvirkende havde værdier. De ejede deres hus eller den bil, der stod ude i garagen, da de kom i økonomisk krise.
»I de senere sæsoner har deltagerne ikke haft de store værdier, men til gengæld har de haft store gældsposter, og det er markant anderledes, end det var i starten af programmets historie,« pointerer eksperten til slut.