Lyt til artiklen

Landbrugsmedarbejderen Åke er ikke stolt af, hvordan situationen er endt. I tirsdagens afsnit af 'Luksusfælden' bryder deltageren sammen, da snakken falder på den gæld, han har til sine forælde.

Han skylder nemlig sin mor og far omkring 111.500 kr. Noget, der har skabt konflikt mellem ham og forældrene.

Da 'Luksusfældens' eksperter spørger, om det er fair, at forældrene må punge ud i sådan en grad, erkender Åke sit problem.

»Nej, og det har vi også haft vores diskussioner og vores snakke om, hvor min far egentlig lidt kaldte mig bedrager, svindler og skattesnyder,« lyder det fra ham.

Åke bryder sammen, da snakken med ekspert Kenneth Hansen falder på hans forældre, som han skylder omkring 111.500 kr.
Åke bryder sammen, da snakken med ekspert Kenneth Hansen falder på hans forældre, som han skylder omkring 111.500 kr. Foto: Foto: TV 3
Vis mere

»Det gør fandeme ondt,« lyder det fra Åke, som skal til at sige noget om sin far, da stemmen knækker.

Han går udenfor for at trække lidt luft, som man kan se i klippet over denne artikel, og her kommer den økonomiske ekspert Kenneth Hansen ud til ham for at tage en snak.

I tårer forklarer Åke, hvorfor det piner ham, at han skylder så mange penge til sine forældre, og hvorfor hans fars ord rammer så dybt.

»Mine forældre betyder så fucking meget for mig,« siger den 27-årige deltager, som bor i den nordsjællandske by Nødebo.

Kenneth Hansen forsikrer dog den unge mand om, at han skal fatte mod, for de to eksperter er der netop for at vende situationen til det bedre, så Åke stopper med at brænde penge af på nye iværksætterprojekter og får styr på sin økonomi.

I programmet kan man se, at det ikke kun er med forældrene, at Åke har et problem. Hans firma, hvor han sælger sin arbejdskraft til nærliggende gårde, har kun én kunde, og de er klar til at stoppe samarbejdet, da Åke har svært ved at komme op om morgenen.

Han har ellers investeret store summer i foretagenet, og han drømmer om en dag at tjene så mange penge, at han kan få sin egen gård.

Eksperterne mener dog, at Åke skal lukke sit firma, inden der er andre, der gør det for ham. Han har nemlig også en stor skattegæld i sin forretning, viser det sig.

Man kan se, hvordan det går på Viaplay nu eller tirsdag aften klokken 20 på TV3.