Et langvarigt stofmisbrug har ikke blot tæret på den lille familie. Det har også efterladt 25-årige Daniel med en kæmpe gæld.

En gæld, som eksperterne i tirsdagens udgave af 'Luksusfælden' skal forsøge at finde en løsning på. Men det er ikke helt så ligetil.

For hvis Kenneth Hansen og Carsten Linnemann skal hjælpe, er den 25-årige mand fra Holstebro og hans kæreste Sarah nødt til at finde ud af, om forholdet kan reddes, eller om der skal lægges to adskilte budgetter.

Selv om Daniel fortæller, at han har været clean i 10 måneder, stoler 22-årige Sarah nemlig stadig ikke helt på ham. Hun undrer sig over »mærkelige hævninger og overførsler«.

Det nu tidligere par reagerede i programmet meget forskelligt, da de blev præsenteret for regnskabstavlen.
Det nu tidligere par reagerede i programmet meget forskelligt, da de blev præsenteret for regnskabstavlen. Foto: Nent Group
Vis mere

Og man kan ikke bebrejde hende, for mens Daniel på daglig basis tog ecstasy og MDMA, anede hun intet.

»Jeg gjorde det om natten, når hun sov. Og hvis hun så vågnede, lod jeg, som om jeg sov. Så der var ikke nogen mistanke,« fortæller Daniel i programmet og fortsætter:

»Jeg var god til at skjule det.«

Det var først, da Daniels økonomi lå i ruiner, han gik til bekendelse for at få hjælp. Til stort chok for kæresten.

»Jeg var meget sur. Rigtig sur. Og jeg syntes, det var virkelig hårdt. Hvorfor sagde han ikke noget? Hvorfor lagde jeg ikke selv mærke til det?« spørger Sarah i programmet.

»Jeg har jo faktisk kun været sammen med ham, mens han har været på noget. Så jeg har jo ikke kendt den rigtige Daniel.«

Tillidsproblemerne, som misbruget og erkendelsen heraf medførte, havde den konsekvens, at Daniel flyttede hjem til sine forældre, mens Sarah blev med parrets tre børn.

I programmet fortæller de, at de nu gerne vil flytte sammen igen. Men de er ikke sikre på, de har råd til det, fordi Sarah i så fald vil miste blandt andet sin boligstøtte.

Carsten Linnemann og Kenneth Hansen i programmet.
Carsten Linnemann og Kenneth Hansen i programmet. Foto: Nent Group
Vis mere

Det forstår eksperterne intet af. For parret har det seneste år haft en månedlig indtægt på over 40.000 kroner.

Men Daniel og Sarah har også en hang til luksus. Pengene siver ud af kontoen, fordi de elsker ferier og fastfood. Sidstnævnte køber de også på kredit.

Det skal stoppes, mener eksperterne. Og parret skal finde tilliden til hinanden igen.

Om det lykkes kan du se i 'Luksusfælden' på Viaplay og TV3 klokken 20.