I tirsdagens afsnit af 'Luksusfælden' har den 22-årige studerende Salim et velkendt problem. Han bruger for mange penge, han ikke har.

Men årsagen til, at han forkæler sig selv, skal findes et usædvanligt sted.

Det stammer fra da han som helt lille fik konstateret binyrekræft.

»De skulle operere den svulst væk, men det havde stadigvæk spredt sig lidt, så jeg skulle have kemo og stråling i næsten et års tid, hvor jeg kom ind og ud, ind og ud, hvor jeg selvfølgelig tabte alt håret og var helt tynd. Jeg lå på en stue med fire andre med samme sygdom, hvor mig og den ene pige var de eneste, der overlevede,« fortæller den berørte herningenser.

Hans svære forløb med sygdommen betød, at hans familie forkælede ham.

»For os at se, er det den adfærd, du har taget med dig i dit voksenliv, at du forkæler dig selv uden egentligt at tænke over de konsekvenser, der er ved det,« konstaterer 'Luksusfælden'-eksperten Louise Fredbo-Nielsen.

»Hvis man har været vant til at få alt i slikbutikken, så fortsætter man jo den tendens også senere hen. Men den mulighed har du bare ikke med din økonomi,« tilføjer eksperten Kenneth Hansen.

For dem står det klart, at Salim har haft brug for at kompensere og nyde livet i fulde drag.

Salim deltager i andet afsnit af 'Luksusfælden'.
Salim deltager i andet afsnit af 'Luksusfælden'.
Vis mere

Så de gør det klart for ham, at livet altså har sine nedture, men at han er god nok, som han er. En besked, der får den 22-årige Salim til at bryde ud i tårer.

»Hvor er jeg glad for, at jeg endelig får lov til at se den rigtige Salim. Fordi indtil nu, så har jeg stået med en følelse af en person, der bare holder sine følelser ud i strakt arm,« siger Kenneth Hansen.

»Du kan ikke være glad hele tiden, som du har prøvet det sidste år, fordi du flygter fra noget andet,« understreger han.

Andet afsnit af 'Luksusfælden' kan ses i aften kl. 20.00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay.