I tirsdagens afsnit af 'Luksusfælden', er eksperterne taget til Valby, hvor de skal hjælpe 29-årige Dorte med at få styr på økonomien.

For hver måned har Dorte et overforbrug på 800 kroner.

Det har resulteret i en gæld, der er løbet op i hele 204.000 kroner – og det er altså uden at eje noget som helst af værdi, hvilket 'Luksusfælden'-eksperten Kenneth Hansen understreger.

»Overhovedet intet. Det er alt sammen bare crap, jeg har købt,« stemmer Dorte i, inden hun fastslår, at den ophobede gæld er »vanvittig«.

Dorte får hjælp af eksperterne  i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'.
Dorte får hjælp af eksperterne  i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'. Foto: TV 3
Vis mere

Hver måned bruger hun blandt andet 1300 kroner på cigaretter og 4500 kroner på mad, hvoraf 3300 kroner går til at handle dagligvarer ind til måltider, hun alligevel, som oftest, ender med ikke at lave.

Da eksperten Kenneth Hansen spørger ind til, hvorvidt pengene brænder i lommen på Dorte, når hun har dem, svarer hun prompte:

»Ja, så skal de bruges. Og helst på alle andre end mig selv.«

Dorte er nemlig ikke bleg for at købe gaver til sine nære og kære eller invitere på en middag, hun bestiller udefra – det hele købt på afbetaling.

»Når man har, så skal hele verden se det,« siger den mangeårige veninde, Monica, der har tilmeldt Dorte til 'Luksusfælden'.

»Men jeg har jo ikke. Alligevel skal hele verden se, at jeg godt kan,« konstaterer Dorte i programmet.