Inden længe kan iværksætteren opleves i landets biografer.

Vi er allerede vant til at se den danske iværksætter være knivskarp, når han foran kameraet jonglerer rundt med millioner og investere i gode ideer og lovende virksomheder. Men den seneste tid er ‘Løvens Hule’-optagelserne ikke de eneste, 44-årige Jesper Buch har spillet en vigtig rolle i.

I den tredje og sidste ‘Klovn’-film i rækken er den erfarne ‘Løvens Hule’-stjerne at finde på rollelisten i rollen som sig selv. Jesper Buchs rolle er ikke den, der fylder mest i filmen, men han har alligevel stor betydning for handlingen i ‘Klovn the Final’.

Der er også andre kendte, danske ansigter, der dukker op, hvis man kigger skuespillerlisten igennem. Blandt andet Nikolaj Jacobsen, Mick Øgendahl, Mads Brügger og Mikael Bertelsen. Og så er der selvfølgelig alle de kendte ‘Klovn’-karakterer som Lille Christian, Revisor Kurt og Fætter Andreas. Den fulde rolleliste finder man på sitet filmz.dk.

Huset er også med i ‘Klovn’

Selv om det at være skuespiller er nyt for Jesper Buch, så er han alligevel lidt i vante omgivelser. I hvert fald har hans hjem, som er blandt de mest enorme villaer på Frederiksberg, allerede været lånt ud til ‘Klovn’-serien, hvor det fremstår som Casper Christensens hjem.

‘Klovn the Final’ har Mikkel Nørgaard som instruktør, og den har premiere den 30. januar 2020 i landets biografer.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.