Lyt til artiklen

Det kan være en særdeles god forretning af være med i 'Løvens hule'.

Det er selskabet Urban-Hald et godt eksempel på.

For nu er seneste regnskab kommet, efter at makkerparret Lasse Hald og Daniel Urbaniak i januar optrådte i det populære DR-program – og fik overtalt løverne Christian Arnsted og Jacob Risgaar til at investere.

Overskuddet er således rekordstort i det seneste regnskabsår 2021-22, hvor deltagelsen i 'Løvens hule' altså lå cirka midtvejs.

Grundlæggerne af Urban-Hald: Lasse Hald og Daniel Urbaniak.
Grundlæggerne af Urban-Hald: Lasse Hald og Daniel Urbaniak. Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

Omsætningen er steget med hele 134 procent til knap 20 millioner kroner, mens overskuddet til grundlæggerne og løver er endt på 3,3 millioner kroner..

Det svarer til en stigning på 83 procent for webshoppen, der har specialiseret sig i mmikrocementog sildebensparketgulve.

»Urban-Hald har både inden og efter 'Løvens hule' formået at opretholde en imponerende vækst, og selvom produkterne lige så godt kunne være målrettet professionelle, er de nemme at bruge også for private gør-det-selv-folk,« siger Jacob Risgaard:

»Det har vundet genklang blandt de renoveringsglade danskere, og vi sender samtidig flere og flere produkter til udlandet. Det gør Urban-Hald til en ægte vækstcase og det er noget af det, vi er rigtig glade for at investere i.

Han købte sammen med Christian Arnstedt 30 procent af Urban-Hald for hele 2,4 millioner kroner i DR-programmet.

Hos det Hjørring-baserede selskab har man nydt godt af danskernes vedvarende lyst husrenoveringer under coronanedlukningerne samt en positiv effekt af flere showroom rundtomkring i Danmark.

»Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at vi nu har to så erfarne og eksponerede medejere med som Jacob Risgaard og Christian Arnstedt. Det har helt klart været med til at cementere vores position som markedets største leverandør af mikrocement,« som Lasse Hald udtrykker det i en pressemeddelelse.