Linse Kessler er i topform i det nyeste afsnit af realityserien 'Familien fra Bryggen', hvor hun som sædvanlig giver den som handlekraftig matriark.

Hun er blevet udvalgt til at komme i DR's studie i forbindelse med fejringen af Dannebrogs 800-års fødselsdag, og det kommer der lidt af en erkendelse ud af. Programmet styres nemlig af Stephanie Surrugue og nyhedsværten Kåre Quist, og ham kan Linse særdeles godt lide.

»Jeg synes, Kåre er en rigtig flot fyr. Han er et godt stykke mandfolk. Virkelig. Jeg har altid syntes det. Jeg har mødt ham før, og jeg har altid syntes, han er virkelig dejlig,« siger Kessler i programmet.

Hun uddyber sine følelser for DR-stjernen over for sin ven Niller, og her holder hun sig på ingen måde tilbage.

Linse Kessler har et godt øje til nyhedsværten Kåre Quist. (Foto: Scanpix)
Linse Kessler har et godt øje til nyhedsværten Kåre Quist. (Foto: Scanpix) Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

»Lad mig sige det sådan her, Niller, hvis han siger til mig, 'hva. Linse, skulle vi snuppe en tur', så siger jeg: 'Det kan vi godt, Kåre',« lyder det fra den barmfagre bryggebo.

Under DR-udsendelsen, som bliver sendt fra Rådshuspladsen i København, beslutter Linse sig for, at Kåre Quist skal have lov til at vide, hvordan hun har det, og det sker på hendes sædvanlige, bramfrie og ligefremme måde.

»Du er lækker som altid. Vi er en lille Kåre-gruppe derhjemme, og vi er vilde med dig,« siger hun tværs over bordet.

Det bringer den populære nyhdsvært ud af fatning – til andres store fornøjelse.

Stemningen bliver meget frigjort, da Linse afslører sit crush på Kåre Quist. (Foto: TV3)
Stemningen bliver meget frigjort, da Linse afslører sit crush på Kåre Quist. (Foto: TV3)
Vis mere

»Jeg prøver nu den disciplin at lade være med at rødme inde under teatersminken, men tusind tak,« får han fremstammet, mens medværten er mere kæk:

»Der skal noget til at få Kåre til at rødme og gøre ham mundlam. Jeg sætter pris på dette sekund, siger Surrugue med et stort smil.

Kåre Quist er gift med tv-værten Tine Røgind, og de har sammen sønnen Carl. Linse gør sig dog heller ingen forestillinger om, at hun ender sammen med TV Avisens vært, siger hun i programmet.

'Familien fra Bryggen' kan ses på Viaplay og TV3 torsdag aften kl. 20.