Man lærer formentlig et trick eller to, når man sidder i fængsel.

Det har Linse Kessler i hvert fald gjort, afslører hun i torsdagens sæsonpremiere på 'Familien fra Bryggen', hvor hun demonstrerer sin uvurderlige erfaring under en hyggelig campingtur.

Her har realitystjernen inviteret sin datter, svigersøn og barnebarn samt veninden Didde med ud på en campingplads, hvor menuen står på grillmad.

Mens Cengiz Salvarli optager engangsgrillene med pølser og store bøffer, må veganeren Linse Kessler ty til andre metoder for at få kogt sine majskolber.

Derfor smutter hun dem ned i en elkoger fyldt med vand og tænder på kontakten.

»I gamle dage spiste jeg røde pølser, da jeg sad på Vestre. Og der puttede jeg dem bare ned i elkogeren, fordi så kunne jeg koge dem der,« siger Linse Kessler.

Mens hendes datter, Stephanie 'Geggo' Salvarli, var barn, sad Linse Kessler bag tremmer i Vestre Fængsel i sammenlagt syv år for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse, vold, indsmugling af hash, trusler rettet mod vidner og ulovlig indtrængen.

Og selv om realitystjernen i dag kalder perioden sin 'største fortrydelse', så gik hun altså alligevel derfra med et kulinarisk tip, som har siddet fast lige siden.

»Man kunne godt købe pølser ved købmanden inde på Vestre, men du kunne ikke købe gryder og blus og alt muligt med ind til din lille celle. Så derfor er det bare ned i elkogeren med dem,« siger hun.

»Du kan koge alt i en elkoger.«