Normalt plejer Linse Kessler at være en handlingens kvinde. Men da hun i november mødte grevinde Alexandra i Aftenshowet, mistede hun mælet.

»Jeg er så starstruck. Jeg er kæmpe, kæmpe fan af grevinde Alexandra,« siger Linse Kessler i premiereafsnittet af Familien fra bryggen.

Og som enhver fan så har hun et stort ønske, som hun har lidt svært ved at bede om.

»Jeg har sådan lyst til at spørge grevinde Alexandra, om jeg må få et billede sammen med hende,« siger hun og fortsætter:

»Men jeg gider ikke at være irriterende, og skrækken for at hun siger 'det vil jeg helst ikke have', kan jeg ikke bære,« konstaterer Linse Kessler.

Men kort tid inde, at den direkte udsendelse starter, får en af programmets andre gæster - Søren Pape Poulsen - en god ide.

»Vi skal lige have foreviget det her øjeblik,« siger den dansk justitsminister.

Det gør han til den barmfagre realitystjernes helt store glæde.

Der er ingen tvivl om, at tilbuddet falder på et tørt sted.

»Jeg tænkte tak. Det var som om, han havde læst mine tanker. Det er simpelthen bare så godt. 'you are the man Søren,« siger Linse Kessler.

Det første afsnit af 15. sæson af Familien fra bryggen bliver sendt torsdag aften 20.00 på TV3 og kan streames på Viaplay.

I denne sæson er Linse vendt hjem fra sit B&B-eventyr i Spanien, og følg med når bryllupsklokkerne forhåbentligt ringer for Geggo og kæresten Cengiz.