Tirsdag 11. september starter den femte sæson af det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed', der bliver sendt på TV2. Og i den forbindelse har man rystet posen. Det fortæller Lene Beier til B.T.

»For allerførste gang har vi en landmand, som kun er på TV2 Play. Han hedder Thomas. Og han har nærmest sit eget program,« siger værten.

Ifølge Lene Beier kan man opleve Thomas på TV2's egen streamingtjeneste, efter tredje afsnit er sendt på tv. Herefter kommer det hver søndag.

Ud over at man kan kun se Thomas' jagt på kærligheden på streamingtjenesten, så kommer han til at gennemgå præcis de samme ting som de andre landmænd.

Derudover løfter hun også sløret for, at landmændene får mulighed for at besøge deres udkårnes familie, venner eller lignende, så de også får et indblik i, hvor kvinden kommer fra.

Serien skullet have haft premiere 4. september, men blev rykket en uges tid, fordi man i stedet viste et afsnit af serien 'De sjældne danskere’'. I år får vi lov til at følge de seks landmænd i 13 afsnit, der er optaget hen over otte uger af sommeren.