Lyt til artiklen

Følelserne sad endnu engang uden på tøjet i denne uges udgave af TV 2's hitprogram 'Landmand søger kærlighed'.

Den 58-årige nordfynske landmand Leif Olsen er gået all in i jagten på kærlighed og skulle i denne uge sende en af sine fire kvindelige bejlere hjem.

Han valgte i den forbindelse at sende den jævnaldrende Inga fra Skagen hjem igen, og som man kunne se i udsendelsen, kæmpede Leif undervejs med at holde tårerne tilbage, da han sad foran de fire kvinder.

»Jeg havde jo forinden besluttet mig for, at jeg ville give alt for at kunne finde en kæreste,« fortæller Leif Olsen til B.T. og fortsætter:

»Og så får jeg så meget opmærksomhed fra de her kvinder, og jeg får at vide, at de virkelig gerne vil mig. Så er det bare hårdt at skulle sende en af dem hjem. De har brugt tid på at skrive til mig, tage fri fra deres arbejde og mødes med mig. Så det er ikke en rolle, jeg er glad for. Det var lidt voldsomt.«

Han fortæller videre, at han egentlig var afklaret med sit valg, så på den måde var det ikke svært at vælge. Inga var bare ikke et godt match, når han tænkte efter, forklarer han.

»Jeg syntes jo, hun var meget stille, så derfor trak jeg hende til side for at snakke lidt med hende. Jeg fandt jo så ud af, at hun var et andet sted i livet end mig. Hun var ved at afvikle sit arbejdsliv, mens jeg jo stadig - hvis jeg går på efterløn - har syv år tilbage på arbejdsmarkedet.«

Leif Olsen fortæller videre:

Leif
Leif
Vis mere

»Så jeg begyndte nok at blive lidt rationel. Men det svært. Man har jo kun syv minutter at tale med kvinderne i, så på den måde er jo det et virkelig hårdt koncept.«

Uden at røbe hvem, vil Leif gerne indrømme, at han helt fra begyndelsen havde en klar favorit blandt de fire kvinder.

»Det ændrede sig lidt hen ad vejen, men i starten var der en, der sagde mig lidt mere end de andre.«

Det er første gang, at Leif Olsen er med i et tv-program som 'Landmand søger kærlighed', og han har været spændt på, hvordan TV 2 har klippet ham sammen.

Heldigvis føler han sig indtil videre taget godt imod og føler ikke, at der er klippet noget ud, som burde have været med.

I den forbindelse tilføjer han, at det også var hans egen ide, at de i denne uges afsnit skulle kaste med lasso på deres gruppedate.

»Det er mine ideer hele vejen igennem og selvfølgelig skal vi lave ting, der foregår i Nordfyns kommune. Jeg er jo ret stolt over, hvor jeg kommer fra,« griner han og tilføjer, at han først overvejede, om de skulle lave øksekast, men så var der mere romantisk symbolik i at lade de fire kvinder dyste i, hvem der kunne fange ham med en lasso.

»Jeg vidste jo også, at jeg skulle tage en svær beslutning senere på dagen, så det var om at få så meget tid med dem som muligt.«

Leif Olsen har tidligere levet i et fast forhold og har en søn på 23 og en datter på 17 år.