Han toner frem på skærmen i den bedste sendetid søndag aften, hvor hans fløjlsbløde stemme drager seerne ind i dyrenes rige i 'Vilde vidunderlige Danmark'.

Men foretrækker man den mere hårdtslående version af ham, kan den danske stjerne Lars Mikkelsen også levere den vare.

Netop nu er 56-årige Lars Mikkelsen nemlig også aktuel i den nye tv-serie 'Devils', hvor han krydser verbale klinger med store internationale stjerner som Patrick Dempsey og Alessandro Borghi.

En 'sofistikeret spændingsserie om penge, mord og magt i en korrupt finansverden', som den præsenteres af streamingtjenesten C More.

Dermed kan Lars Mikkelsen føje endnu en brik til sin efterhånden omfattende palet af internationale produktioner.

Men det er dog ikke alle, der er lige begejstrede for denne nye internationale satsning fra Lars Mikkelsen side.

Under overskriften 'Hvad laver Lars Mikkelsen dog i en tv-serie, der er så elendig?', giver Politiken 'Devils' en over nakken.

'En eksplosion af dårlige stilistiske valg og manisk effektjageri,' står der blandt andet i anmeldelsen.

Den danske stjerne høster dog pænt med ros for sit bidrag til serien, selv om han ifølge anmelderen 'skal kæmpe en umulig kamp om opmærksomheden i det stilistiske og dramaturgiske bombeangreb, som serien er'.

Så venligtsindet er anmelderen dog ikke på filmmagasinet Ekko.

Modsat Politiken er man ovenud begejstret for 'Devils' og kalder den 'en effektiv thriller-serie', som lykkes med at 'udstille finanselitens stærkeste våben'.

Men så kommer det.

'Den stærke pointe bliver desværre svækket af seriens danske bidrag,' hedder det i anmeldelsen om Lars Mikkelsen, som spiller en 'udspekuleret whistleblower-figur'.

'Hans navn er Daniel Duval, og han taler en form for engelsk, som er en tegnefilmskurk værdig,' skriver Ekko.

Et par enkelte dårlige anmeldelser får dog næppe den anerkendte Lars Mikkelsen – som sidste år vandt en Emmy for sin præstation i drama-serien 'Herrens veje' – til at ligge søvnløs om natten.

I forvejen har han adskillige større projekter i støbeskeen – omend alt ligger stille i disse corona-tider – og han har for længst etableret sit navn på den internationale scene. Ikke mindst på grund af sin præstation i hitserien 'House of Cards'.