De taler som børnehavepædagoger på lattergas, virker indimellem som enfoldige hunde, og de agerer, så voksne mænd må skamme sig på deres køns vegne.

Sådan lyder blot noget af den kritik, som Berlingskes kulturjournalist Søren Jacobsen Damm retter mod de mandlige værter på TV2-programmet 'Go' morgen Danmark'.

Det skriver han i en klumme i Berlingske.

Ifølge ham har programmets fremstilling af den moderne danske mand i årevis fået mænd til at fremstå 'enfoldige og latterlige'.

'De mandlige værter taler gerne som børnehavepædagoger på lattergas og virker indimellem som enfoldige hunde med et kronisk fjoget udtryk, i tilfælde af at nogen tilfældigvis lige skulle komme forbi med en godbid,' skriver han i klummen.

Omvendt mener Søren Jacobsen Damm, at de kvindelige værter optræder som den 'moderlige fornuft', der er overbærende over for deres mandlige medværter.

Dog er der ifølge Søren Jacobsen Damm et lyspunkt: Adam Duvå Hall er blevet vært på programmet.

Og den tidligere radiovært er - ifølge kulturjournalisten - en vært, der tænker, før han taler, ikke bryder ud i 'skør latter på upassende tidspunkter' og mestrer humorens kunst.

Det er, mener Søren Jacobsen Damm, en evne, som de andre mandlige værter på programmet 'må opleve på samme måde, som uopdagede stammer på New Guinea må forundres over flyvemaskiner'.

B.T. forsøger løbende at få en kommentar fra TV2.