Den velkendte 'Landmand søger kærlighed'-deltager Dennis og kæresten Anja har taget næste skridt i forholdet.

Dennis Leonhardt fra Sønderjylland tonede frem på skærmen i 2016-udgaven af 'Landmand søger kærlighed', hvor han for alvor blev bemærket for sin meget sønderjyske accent, som ikke alle kunne forstå.

Desværre fandt den i dag 27-årige landmand ikke den eneste ene i programmet, men i marts 2017 kunne han afsløre, at han havde fundet en sød kæreste; den et år ældre Anja Paulsen.

'Vi skrev sammen og begyndte også at se hinanden,' fortalte Dennis dengang til TV 2 og løftede desuden sløret for, at han også var blevet bonusfar, idet Anja har to børn, Xander Valdemar og Xamuel Friedrich, fra et tidligere forhold.

'Jeg havde ikke lige regnet med at få en kæreste med to børn. Men hun er en rigtig sød pige, så jeg er sikker på, at det er det hele værd. Lad os nu se, hvad min rolle bliver. De har jo en far. Vi tager det helt stille og roligt,' lød det fra Dennis.

Selvom Dennis dengang slog fast, at han og Anja tog det stille og roligt, er der dog ingen tvivl om, at deres forhold er meget seriøst. Parret blev nemlig forlovet i februar. Det fremgår på Dennis’ Facebook-profil.

Se det fine opslag og det sjove videoklip med Dennis fra 'Landmand søger kærlighed' herunder:

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk