'Robinson'-eventyret sluttede for Linea mandag aften.

Det blev Lineas tur til at forlade ‘Robinson Ekspeditionen’, da hendes hold mandag aften endte i øråd. Her stemte størstedelen af holdkammeraterne på hende, og der var derfor intet, som hun kunne gøre for at undgå det exit.

»Jeg synes selvfølgelig, at det er super-nederen, at jeg ryger ud nu, og jeg havde faktisk slet ikke troet, at det ville ske. Mit hold havde lige stået og sagt en masse til det andet hold omkring, at de havde sendt en værdig spiller som Lasse ud, så jeg troede i hvert fald, at en som Jamil ville tænke sig om en ekstra gang, inden han gav sin stemme. På det tidspunkt i ekspeditionen syntes jeg i hvert fald, at jeg var mere værdig en folk som Yasser og Michael,« siger hun.

Selv om holdkammeraterne Türker og Zanne nægtede at sætte deres stemmer på Linea, så var de vidende om, at hun ville ryge ud. Det indrømmede de over for Jakob Kjeldbjerg kort efter Lineas exit. Og det skuffede i den grad den udstemte deltager.

»Jeg vidste ikke der, at de vidste det på forhånd, og jeg blev godt nok lidt ked af det, da jeg fandt ud af det. De kunne jo have stemt på Loco, der i forvejen havde en stemme på sig, og så havde det været stemmelighed. Så havde jeg da haft en chance,« siger Linea og slår fast, at hun ikke bærer nag den dag i dag.

Spild af tid

En overrasket og skuffet Linea kunne høre Jakob Kjeldbjerg læse hendes navn op flest gange og til sidst fortælle hende, at hun måtte rejse hjem til Danmark.

»Der blev jeg enormt ked af det, og jeg følte, at mit hjerte var på vej ud af kroppen. Det hele dunkede bare, og man kunne ikke gøre noget ved det. Det hele var ude af ens hænder, og lige meget hvad man sagde, så ville det ikke ændre noget. Der følte jeg bare, at ‘Robinson Ekspeditionen’ havde været spild af min tid,« siger hun og uddyber:

»Jeg følte ikke, at jeg havde fået bevist nok over for mig selv, og jeg havde nok holdt mig lidt for meget i baggrunden. Jeg ved godt, at ‘Robinson Ekspeditionen’ er, hvad man selv gør det til, og jeg vil heller ikke lyde alt for negativ, men jeg kunne jo lige så godt have siddet på en hvilken som helst anden ø og kigget i 28 dage. Jeg føler ikke, at jeg virkelig fik presset mig selv nok.«

Der var dog ét øjeblik i ekspeditionen, som hun ser tilbage på med stolthed.

Der var den individuelle dyst, hvor jeg fik vist de andre, at jeg ikke bare var en svag pige. Det var sgu fedt, og det var jeg stolt af. Men jeg havde nok håbet, at jeg havde opnået mere på 28 dage. Jeg havde håbet på, at jeg som minimum ville komme til sammenlægningen, for jeg tror bare, jeg fandt ud af, at jeg er lidt mere individuel end en holdspiller. Så jeg ville gerne have kæmpet for mig selv i dysterne.

»Jeg vil virkelig ikke lyde alt for negativ, men for mig var ‘Robinson Ekspeditionen’ bare ikke den wauw-oplevelse, jeg havde håbet. Det er ikke sådan, at jeg sidder tilbage og tænker, at det var så fedt, at jeg aldrig kommer til at opleve noget federe i mit liv. Jeg fik slet ikke presset mig nok. Jeg kan godt forstå, hvis dem der kom langt og fik prøvet det hele har det sådan, men det har jeg bare ikke,« slutter en skuffet Linea.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Reality-hunk skifter spor: Vil være politimand

Dorthe ude af ‘Robinson’: Dette fortryder jeg

Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag