Premieren på den syvende og længe ventede 'Klovn'-sæson, der ifølge Gallup blev set af 688.000 danskere, får blandede modtagelser på de sociale medier, hvor fans står i kø for at udtrykke deres mening om især Lene Nystrøm som Caspers nye kæreste og indsættelsen af to teenagebørn i Frank og Mias liv.

Det er ni år og to film siden, at Casper Christensen og Frank Hvam serverede tåkrummende underholdning fra kendis-livet på Frederiksberg, og nu hvor serien er blevet flyttet fra nichekanalen TV2 Zulu til hovedkanalen TV2 er forventningerne skruet i vejret til det store comeback. Efter første afsnit var blevet sendt mandag aften, lød de første reaktioner på B.T.s Facebook-side:

'Må godt nok indrømme, at jeg blev skuffet. Af det, jeg nåede at se, før jeg faldt i søvn. Totalt kedeligt og kikset. Det fungerer slet ikke med Aqua-Lene og kan forstå, at Frank og Mia har fået to teenagere. Hvornår pokker har de fået dem? Nogle gange skal man stoppe, mens legen er god. Så kedeligt og forudsigeligt. Gaaaaab,' skriver Nuus Hafjall.

'Synes, den var kedelig i dag. Håber, det bliver bedre. Ellers hopper folk fra. Det blev alt for langtrukkent. Savner Iben. Der var det nu bedre. Beklager Lene. Kæmpe respekt for din musik førhen, men det her var et trist afsnit,' skriver Jonna Studsgaard Frandsen.

'Fucking sjovt som altid! Ja, okay, savner lidt Iben og hendes bedre skuespil, for Lene og alle de der børn kunne godt have spillet lidt bedre, men det er ikke noget, som der kan ødelægge 'Klovn'-universet. Klovn er tilbage!,' skriver Tobias Nielsen.

Se flere Facebook-kommentarer her:

Frank og Mia er tilbage på Frederiksberg. Vis mere

I en afstemning på B.T., hvor cirka 14.000 danskere har stemt, mener 51 procent, at første afsnit levede op til deres forventninger. 49 procent var derimod skuffet.

Blandt de danske anmeldere er man generelt glad for at have 'Klovn' tilbage. Berlingske giver første afsnit fem ud af seks stjerner og skriver begejstret 'Intet tabu er for stort til at blive behandlet i den nye sæson af 'Klovn'.' Soundvenue giver tre stjerner under overskriften 'Casper og Franks grænseoverskridende smerte føles kun i glimt'. B.T. giver fire stjerner og fokuserer ligesom mange seere på, at Lene Nystrøm ikke er det stærkeste bud på en afløser til Iben Hjejle.