Det var en kæmpe overraskelse for 23-årige Kirsten Thur fra 'Den Store Bagedyst', da en tur til Rom blev forvandlet til en forlovelsesferie.

»Jeg begyndte bare at hyle og græde. Jeg blev meget overrasket og glad og har simpelthen bare været lykkelig lige siden,« fortæller hun til Her & Nu.

Hendes kæreste gennem syv år, Malte Pedersen, valgte at stille det store spørgsmål, lige inden parret skulle flyve.

De to forlovede rejser ret meget og har en lille tradition, hvor de tager et billede af sig selv, inden de hopper på flyveren. Og da Malte havde fundet en til at tage det, dropper han pludselig ned på det ene knæ.

Han spørger Kirsten, om hun vil gifte sig med ham, og hun kan se, at han er virkelig nervøs. Hvis man stadig er i tvivl, så svarede Kirsten Thur altså 'ja' til frieriet.

De regner med at blive gift i løbet af næste år og begynder planlægningen af brylluppet efter nytår.

»Vi har allerede en ide om, at det kunne være rigtig sjovt at blive gift i et cirkustelt, og Maltes mor er kirkesanger, og hans far er organist, så det kunne være sjovt at lave et lidt mere utraditionelt hjemme-bryllup,« siger hun.

Kirsten står lige nu i lære hos 'Bagedyst'-dommer Katrine Foged Thomsen, og hun vil selvfølgelig selv bage kagen til brylluppet.