Det er næsten 12 år siden, at skuespillerinden Brittany Murphy, blot 32 år gammel, blev fundet livløs i sit hjem i slutningen af 2009.

Alligevel er der fortsat stor mystik omkring stjernens pludselige død. Blandt andet fordi Murphys ægtemand, Simon Monjack – kun fem måneder senere – blev fundet død i selvsamme hus. Hos begge blev dødsårsagen fastslået til at være være som følge af lungebetændelse og anæmi.

14. oktober vil en dokumentar på HBO Max med titlen 'What Happened, Brittany Murphy?' afsløre nye detaljer om de mærkværdige omstændigheder omkring dødsfaldene.

»Hendes død var så bizar, og der er så mange twists,« siger 'What Happened, Brittany Murphy?'-produceren, Buddy Day, til PEOPLE.

På trods af de mange spekulationer om den tidlige død, oplevede Cynthia Hill undervejs i optagelserne, at de, der havde været tæt på Brittany Murphy, understregede vigtigheden i at huske hendes venlighed.

»Alle var så konsekvente, når de skulle beskrive hende. Hun var så generøs, omsorgsfuld og tænkte altid på alle andre, og jeg tror nogle gange, at det bliver glemt på grund af alt mysteriet omkring hendes død,« fortæller hun.

»Hun var elsket af alle.«

HBO Max lanceres i Danmark 26. oktober og erstatter HBO Nordic.