Den amerikanske vært Kelly Ripa sad mandag i studiet med sin mand igennem 23 år, Mark Consuelos, og det var ikke kedelige ting, de to delte med publikum.

De fortalte blandt andet, at deres 18-årige datter i weekenden op til programmet kom til at åbne døren, mens de to havde sex.

»Hun lukker døren, og så hører man 'I har lige ødelagt min fødselsdag, mit liv! Jeg plejede at se i farve, men nu er alt gråt,« fortæller Ripa, at den forfærdede datter råbte efterfølgende.

Det var på datterens 18 års-fødselsdag, at begivenheden fandt sted, og det var ikke småting Lola Consuelos, som datteren hedder, fik i gave.

Kelly Ripamed hendes børn Lola Grace Consuelos, Joaquin Antonio Consuelos og Michael Joseph Consuelos, da Ripa fik en af de berømte stjerner på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles i 2015. AFP PHOTO /VALERIE MACON . VALERIE MACON / AFP
Kelly Ripamed hendes børn Lola Grace Consuelos, Joaquin Antonio Consuelos og Michael Joseph Consuelos, da Ripa fik en af de berømte stjerner på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles i 2015. AFP PHOTO /VALERIE MACON . VALERIE MACON / AFP Foto: VALERIE MACON
Vis mere

For mor Ripa og far, Mark Consuelos, som var værter på tv-programmet 'Live with Kelly and Ryan', fortalte blandt andet, at mor og datter fik øjenkontakt, da soveværelsesdøren blev åbnet.

Parret fortalte desuden i mandagens program, hvor ægtemanden for en kort stund afløste værten Ryan Seacrest, at de havde forsøgt at løfte stemningen ved en efterfølgende brunch med familien.

De havde rost maden og kaldte den lækker, hvortil datteren kun havde én melding; 'I er for ulækre.' Det skriver magasinet People.

Kelly Ripa afslørede, at hun i første omgang slet ikke var i humør til at have sex. Hendes svigerforældre var på besøg, samtidig med at alle deres børn også var hjemme.

Parrets andre to børn Michael (på 21 år) og Joaquin (på 16 år) kunne nemt leve sig ind i deres søsters kvaler, for de har også tidligere været vidne til forældrene, der har sex.

Kelly Ripa kan af danske tv-seere genkendes fra tv-serien 'Hope & Faith'. som blev vist på dansk tv i midten af 00'erne.

Her spillede hun en af to søstre, som levede sammen og havde alle de problemer, man forbinder med familielivet.

Ægteparret Ripa og Consuelos mødte hinanden, da de spillede overfor hinanden i tv-serien 'All my Children,' hvor de også spillede et forelsket par. Nu har de to altså voksne børn, der, ifølge parret selv, skal blive bedre til at banke på.