Der er sikkert mange, der ville syntes, det var lidt af en gave at få lov til at komme tæt på skuespiller Kate Winslet. Men det er kun en, som har fået en sexscene med hende i 'fødselsdagsgave'.

45-årige Kate Winslet har nemlig sørget for, at en meget intim scene med skuespilleren Saoirse Ronan faldt på kollegaens fødselsdag. Det skriver Entertainment Weekly.

Winslet spiller sammen med irske Ronan i den nye film Ammonite, og der rykkede hun rundt op indspilningsplanerne, så en meget grafisk sexscene imellem de to faldt på Ronans fødselsdag.

»Jeg ville gerne give hende, for at være ærlig, et godt minde i hendes film-liv. Lige meget hvordan den her scene endte med at blive, og hvordan filmen endte med at blive,« siger hun og uddyber:

Saoirse Ronan fik en noget anderledes fødselsdagsgave fra stjernen Kate Winslet.
Saoirse Ronan fik en noget anderledes fødselsdagsgave fra stjernen Kate Winslet. Foto: TOLGA AKMEN
Vis mere

»Jeg vidste, at det ville være (fantastisk,red.) bare på grund af oplevelsen, vi ville dele. Jeg vidste, vi ville være meget ligestillede.«

Sexscenen har Kate Winslet og hendes 26-årige medskuespiller fuldstændig stået for at koreografere.

Kate Winslet har foruden detaljerne om fødselsdagen også fortalt, at hun er glad for at kunne vise sin 45 år gamle krop frem, som den ser ud efter børn og levede år.

Noget, der måske også bliver tydeligere af, at Saoirse Ronan er halvt så gammel som hende, påpeger stjernen.

De sørgede for ved indspilningen kun at have kvinder på settet. Der var dæmpet belysning, og der blev brugt håndholdt kamera, forklarer stjernen.

Filmen handler om et lesbisk kærlighedsforhold, som udspiller sig i England i 1840'erne.

Her møder den fattige palæontolog Mary Anning, spillet af Winslet, den unge overklassefrue Charlotte, som spilles af Ronan.

Ifølge Soundvenue så har familien til Mary Anning kritiseret, at hun bliver portrætteret som lesbisk, da der ikke er nogen beviser for det.

Det tager instruktøren Francis Lee dog med ophøjet ro, da han mener, det modsatte, hvor 'queer'-personer bliver vist som heteroseksuelle sker hele tiden.

Filmen med den meget omtalte sexscene er sat til at udkomme i foråret 2021 i Danmark.