Det er snart slut med at følge Kim, Khloé, Kourtney og resten af familien Kardashians liv på tv.

De tre søstre og resten af familien har nemlig annonceret, at det skal være slut med den storhittende reality-serie 'Keeping Up with the Kardashians'.

Det afslører Kim Kardashian på Instagram tirsdag.

'Det er med tunge hjerter, at vi som familie har taget den svære beslutning om af sige farvel til 'Keeping Up with the Kardashians',' indleder Kim Kardashian sit opslag med.

TV-serien så dagens lys for første gang i 2007 og har strukket sig over i alt 20 sæsoner, når den sidste sæson vil rulle over tv-skærmene i 2021.

Programmet opstod i kølvandet på Kardashian-søstrenes efterhånden hyppige optræden i medierne, der bundede i flere ting. Blandt andet var Kim Kardashian personlig assistent for Paris Hilton, mens deres far, Robert Kardashian, der døde i 2003, var ven til og forsvarsadvokat for O.J. Simpson.

Derudover faldt seriens første sæson få måneder efter, det kom frem, at en Kim Kardiashians sexvideo med sangeren Ray J var blevet lækket og udgivet.

Serien har desuden skabt en masse spin-off-serier med medlemmer af Kardashian-familien.

Kris Jenner (tv) er mor til Kourtney, Khloé og Kim Kardashian.
Kris Jenner (tv) er mor til Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Foto: Jean-Baptiste Lacroix
Vis mere

'Uden 'Keeping Up with the Kardashians' ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag. Jeg er så utroligt taknemmelig for alle, der har set og støtte mig og min familie de seneste 14 år. Det her show har gjort os til dem, vi er, og jeg vil altid stå i gæld til alle, der har spillet en rolle i at forme vores karrierer og ændre vores liv for altid,' skriver Kim Kardashian.