Storebror har leveret musikken, nu tjekker lillebror ind på hotellet.

I den nye sæson af TV3's populære realityprogram 'Paradise Hotel' er popstjernen Kevin 'Bro' Andreasens lillebror Nicklas en af deltagerne, der skal dyste om en halv million kroner på luksushotellet i Mexico.

Storebror 'Bro' lavede i 2018 og 2019 titelsangen til programmet med sangene 'Sydpå' og 'Døgnrytme', nu skal hans 20-årige lillebror altså selv være en del af festen.

»Jeg må ikke afsløre noget om programmet. Jeg er ikke kommet ind endnu,« fortæller Nicklas Busk Andreasen i B.T.s podcast 'Helt væk med Hemmingsen', men vil gerne bekræfte, at han er 'Bros' lillebror.

Popstjernen Bros lillebror Nicklas Busk Andreasen tjekker i år ind på 'Paradise Hotel'.
Popstjernen Bros lillebror Nicklas Busk Andreasen tjekker i år ind på 'Paradise Hotel'. Foto: NENT Group/Janus Nielsen
Vis mere

»Han synes, det er pissesjovt, men jeg tror også, han synes, det er lidt nervepirrende. Jeg har altid været lillebroderen, som han har passet lidt på,« fortæller Nickls Busk Andreasen, der har samme hæse grin som sin kendte storebror.

Og de har tydeligvis et godt øje til 'Paradise Hotel' i deres familie.

Nicklas Busk Andreasen er nemlig ikke den første til at være med som deltager. I 2013 var deres søster Amanda Diana Busk med helt kort, da hun fik lov at være en del af reality-spillet i fire afsnit.

Storebror 'Bro' blev sidste år spurgt af Realityportalen ,om han selv kunne finde på at stille op som deltager. Det afviste han dog:

Pressefoto.
Pressefoto.
Vis mere

»Det kommer ikke til at ske! Så skulle det kun være fordi, de laver det sidste program med alle vinderne, og så skulle det være den rigtige sum penge. Og så skulle jeg komme flyvende på en kran med ild i eller sådan noget.«

Helt afskrækket for reality-tv er 'Bro' dog ikke. I løbet af foråret har man kunne følge ham på Kanal 5 i 'Stjerner i trøjen', hvor han mod blandt andre tidligere cykelstjerne Jesper Skibby, 'Bagedyst'-vinder Tobias Hamann og Oliver Bjerrehuus dystede om at blive den bedste soldat.

Den nye sæson af 'Paradise Hotel' har fortsat Rikke Gøransson som vært og har netop haft premiere.

Se hele ugens udgave af B.T.s podcast 'Helt væk med Hemmingsen' øverst i artiklen, hvor 'Vild med dans'-vært Sarah Grünewald er ugens gæst.

Bro's søster Amanda var med i 'Paradise Hotel' i 2013.
Bro's søster Amanda var med i 'Paradise Hotel' i 2013. Foto: TV3/NENT GROUP
Vis mere