To velkendte reality-stjerner har et særligt godt øje til hinanden.

De seneste par dage har ‘Robinson’-stjernen Türker Alici og ‘Paradise’-baben Sarah Tiedt delt flere billeder af hinanden på deres sociale medier. Det viser sig, at det ikke er helt uden grund, for de to reality-stjerner har nemlig et helt særligt forhold til hinanden.

»Vi dater da lidt,« lyder det fra Türker, da Realityportalen.dk spørger ham ind til sagen.

»Jeg tænker dog bestemt, at det kan udvikle sig. Nu har Sarah og jeg alligevel skrevet lidt sammen siden i sommers, men det er så først her det sidste stykke tid, at vi har haft tid til at ses. Jeg må sige, at for hver gang vi ses. kommer vi tættere og tættere på hinanden.« forklarer han og fortsætter:

»Det, jeg godt kan lide ved hende, er, at hun er sød, dejlig og ikke mindst tænker på andre end sig selv. Hun er meget nede på jorden, og så er hun meget selvstændig, hvilket jeg synes er lidt frækt.«

»Vi er ikke kærester, men vi ser hinanden. Det er jo helt nyt, så det er stille og roligt. Første gang, vi så hinanden, var til Reality Awards. Vi havde skrevet lidt inden, ikke noget specielt faktisk. Men så sås vi for to måneder siden igen, og så har vi set hinanden de sidste tre weekender. Så det er som sagt ret nyt. Tiden må vise, om det kan udvikle sig, men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg håber det,« forklarer Sarah til Realityportalen.dk og tilføjer:

»Jeg er faldet for hans helhed. Jeg har altid syntes, at han var en flot mand. Han er utrolig sød, og han virker oprigtig. Jeg har ikke turde at stole på mænd eller satse på kærligheden, da jeg er mega bange for svigt. Men der er noget ved Türker, som får mig til at åbne mig op og give det en chance.«

Artiken er lavet i samarbejde med Realityportalen.dk.