Det hotte realitypar er færdige med at date på grund af tillidsproblemer i forholdet.

For en måned siden kom det frem, at Julie Melsen, der vandt den første danske udgave af 'Love Island', datede Lenny Pihl, som vandt sidste års omgang 'Paradise Hotel'.

Selv om Julie og Lenny ikke betegnede sig som kærester, så har det været tydeligt på de sociale medier, at de to tilbragte meget tid sammen og var glade for hinanden.

Endda afslørede parret for nylig over for Realityportalen, at fremtidsplaner om forlovelse og børn ikke lå langt ude i fremtiden.

Men nu er kærligheden bristet for det hotte realitypar. Det bekræfter både Julie og Lenny over for Realityportalen.

»Jeg kan ikke være i et mistroisk forhold, det tager på min energi, og den energi har jeg brug for i klinikken, hvor jeg arbejder på højtryk,« fortæller Julie med reference til hendes skønhedsklinik, Juliver, og fortsætter:

»Så må kærligheden må komme til mig, når den kommer. Jeg vil prøve at lægge min energi i klinikken, mine tætte relationer, tv og min blog nu,« fortsætter 'Love Island'-baben.

Hvad gik galt?

Bruddet skyldtes ifølge Julie, at Lenny havde problemer med at stole på hende.

Det tillidsproblem blev også tydeligt for to uger siden, hvor Lenny slettede alle spor af Julie på sin Instagram, da hun ikke tog telefonen under en nat i byen.

Det kaldte Julie dengang for blot et 'bump i forholdet', men nu har der altså samlet sig for mange af sådanne bump.

»Der er en masse misforståelser i vores forhold, og der er for mange udefrakommende personer, som har været meget tæt på mig, som nu prøver at ødelægge det ved at fortælle Lenny en masse ting, som ikke passer, såsom at jeg har været på date i Aarhus for nylig, når jeg aldrig har været i Aarhus,« fortæller Julie, der ikke vil nævne navne på de personer, hun mener skulle have spredt de falske rygter.

Julie og Lenny fik en matchende tatovering med FCK-logo og hinandens navne, kort efter de begyndte at date. Den tatovering påtænker Julie, at hun skal have fjernet på onsdag.

Lenny: Der er intet had

Lenny fortæller, at de to ikke er uvenner.

»Vi er sluttet som venner, og der er ikke noget had imellem os,« siger 'Paradise Hotel'-vinderen og fortsætter:

»Vi er bare ikke skabt for hinanden, og vi lever på to forskellige måder. Jeg ønsker Julie det bedste, for hun er en god pige. Hun skal bare give den gas og nyde sin ungdom,« slår han fast.

Artiken er lavet i samarbejde med Realityportalen.dk