Nu fortæller Johanne Gormsen fra 'Den store bagedyst' om, hvordan presset gjorde hende usikker og ked af det på daglig basis.

Den unge odenseaner brillerede ellers i det seneste afsnit af programmet, hvor hun imponerede dommerne med sit bagetalent, men derefter kom nedturen.

'Jeg forstår bare virkelig ikke, hvordan det kan gå så godt sidst, og så ender man i et hul og tror, man ikke er god nok.'

Sådan lyder det fra den unge bagedystdeltager fra Odense i et såkaldt story-opslag på Instagram, som hun delte med sine fans tirsdag aften.

Johanne var fuldt koncentreret i premieren på 'Den store bagedyst'.
Johanne var fuldt koncentreret i premieren på 'Den store bagedyst'.
Vis mere

'Jeg var ked af det hver dag på grund af presset,' skriver Johanne, der ellers storsmiler i bagedyst-programmerne.

Johanne Gormsen har optaget den ærlige video imellem optagelserne til program tre og fire.

Men hun deler altså først videoen nu, efter program tre er løbet over skærmen.

Et program, hvor den 17-årige fynbo gjorde et særdeles godt indtryk på nuværende og tidligere dommere med sin kringle i den hemmelige udfordring.

»Jeg fik da imponeret Mette Blomsterberg,« sagde hun stolt efter bedømmelsen i programmet.

Men selvom hun storsmilede efter sin sejr i den hemmelig udfordring, så fortæller hun altså nu, at bagekonkurrencen ikke var lutter lagkage.

'Synes, I skulle se, jeg ikke var glad konstant,' forklarer hun i teksten på opslaget.

Johanne har også tidligere fortalt til B.T., at det er hårdt og stressende at lave fjernsyn. Konkurrenten Anna-Kathrine Dybtved har ligeledes sagt til B.T., at hun stort set græd i hvert program.

Det store kagepres kommer dog også oven i, at deltagerne skal passe deres normale hverdag. Johanne Gormsen passer for eksempel et HHX-studie ved siden af optagelserne.

'Jeg plejer at have fucking meget selvtillid, men jeg tror bare, at det er skole, bagedyst, og alle mulige private ting samtidig, der sådan falder sammen,' forklarer hun i videoen.

Johanne Gormsen er dog ikke bange for, at det store pres knækker hende helt.

'Vi har et Gormsen-gen, og vi er allesammen så pissestædige, og vi er piger, så vi skal nok overleve,' slutter hun grinende i videoen.