Jimilian kan ånde lettet op.

Den 27-årige sanger er i årets 'Vild med dans'-finale, men først skulle han kæmpe sig igennem en semifinale, hvor en svipser kostede point hos dommerne.

»Jeg kom til at lave en fejl. Jeg fik blackout. Det har jeg aldrig prøvet før,« fortæller Jimilian.

Hans dansepartner Asta Björk fortæller, at Jimilian til aftenen semifinale virkede mere nervøs end normalt.

Jimilian Ismaili og Asta Björk. Vild med Dans sæson 18, program 11 på TV2 fredag den 19. november 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)
Jimilian Ismaili og Asta Björk. Vild med Dans sæson 18, program 11 på TV2 fredag den 19. november 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Det meste af dansen, var du ikke tilstede,« lyder det fra Asta Björk til Jimilian.

»Jeg tror, du var virkelig nervøs, inden vi gik på. Du var ikke, som du plejer,« tilføjer hun og roser sin dansepartner for trods alt at kæmpe sig igennem, uden at man lagde så meget mærke til det, som hun selv gjorde.

»Det var så uhyggeligt. Det var som at være i en drøm,« lyder det fra Jimilian.

Men han klarede som sagt skærene og er lykkelig for nu at stå i en 'Vild med dans'-finale, hvor han næste fredag dyster om trofæet med Lise Rønne og Pernille Blume.

Jimilian fik opbakning fra familien i semifinalen. Her får han et kys af sin kæreste, mens hans far griner i baggrunden.
Jimilian fik opbakning fra familien i semifinalen. Her får han et kys af sin kæreste, mens hans far griner i baggrunden. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Jeg er meget rørt og lykkelig. Jeg ville fra start af gøre mit bedste, men jeg havde ikke regnet med at komme så langt. Jeg er virkelig stolt over at være i finalen med Asta.«

I semifinalen skulle parrene danse to danse, og Jimilian og Asta Björk erkender, at det har været en særlig hård uge i træningslokalet.

»Jeg tænkte på, at vi ville i finalen og det har været et pres. Vi har nogle gange været i træningslokalet til klokken et om natten,« smiler Jimilian.

Herunder kan du genlæse B.T.s Liveblog fra ugens 'Vild med dans'-semifinale: